Hur starkt är Ryssland jämfört med Nato-länderna – Är den ryska björnen så stor som man vill få oss att tro

Idag 13 maj, var det två “experter” som svarade på tittarfrågor om Nato i Ring P1 som går i Sveriges Radio.

En av dessa experter var Krister Bringéus, som är känd … Läs mer “Hur starkt är Ryssland jämfört med Nato-länderna – Är den ryska björnen så stor som man vill få oss att tro”

Läs mer

16/4 – Medea Benjamin, Nicolas J S Davies: From Mosul to Raqqa to Mariupol, Killing Civilians is a Crime

Befolkningen i USA har blivit chockade över döden och förstörelsen som Rysslands invasion av Ukraina har åstadkommit. Den fyller våra bildskärmar med bombade byggnader och döda kroppar som ligger på gatan, … Läs mer “16/4 – Medea Benjamin, Nicolas J S Davies: From Mosul to Raqqa to Mariupol, Killing Civilians is a Crime”

Läs mer

USA-soldater på örlogsbesök i Stockholm tagna med byxorna nere – Köpte sex på bordell av prostituerade från Ukraina

“Den amerikanska jagaren USS Forrest Sherman (DDG 98) genomför ett örlogsbesök i Stockholm. Besöket är ett rutinbesök där fartyget går i hamn för att bunkra bränsle och andra förnödenheter, samt för… Läs mer “USA-soldater på örlogsbesök i Stockholm tagna med byxorna nere – Köpte sex på bordell av prostituerade från Ukraina”
Läs mer

Även solen har sina fläckar – Diskriminering av flyktingar från Ukraina med “fel” hudfärg

Vi läser och ser bilder om det fantastiska mottagande flyktingarna från Ukraina får när de kommer till gränserna vid Polen, Rumänien och andra länder som gränsar till Ukraina. De får mat, … Läs mer “Även solen har sina fläckar – Diskriminering av flyktingar från Ukraina med “fel” hudfärg”

Läs mer