Tre yngre män gripna för grovt vapenbrott och förberedelse till mord i Eskilstuna

Sent under fredagskvällen greps tre yngre män efter en insats i centrala Eskilstuna. De är i nuläget misstänkta för grovt vapenbrott samt förberedelse till mord.

– Alla tre är nu anhållna av … Läs mer “Tre yngre män gripna för grovt vapenbrott och förberedelse till mord i Eskilstuna”

Läs mer

25-åring skjuten till döds med flera skott i Eskilstuna under måndagskvällen

Strax efter klockan tio på måndagskvällen larmas Polisen till stadsdelen Fröslunda i Eskilstuna. Det efter att vittnen hört smällar i området. En man i 25-årsåldern anträffades utomhus på platsen med allvarliga skador.… Läs mer “25-åring skjuten till döds med flera skott i Eskilstuna under måndagskvällen”

Läs mer

Skottlossning vid Centralstationen i Eskilstuna – fem personer gripna

Strax efter klockan sex på tisdagskvällen larmades Polisen till Centralstationen i Eskilstuna. Det med anledning av höga smällar som kunde uppfattas komma från skjutvapen. Flera personer larmade Polisen om detta.

Flera polisresurser … Läs mer “Skottlossning vid Centralstationen i Eskilstuna – fem personer gripna”

Läs mer

Skottlossning mellan Årby och Skiftinge i Eskilstuna – Tonåring gripen

Strax efter klockan åtta på måndagskvällen fick Polisen uppgifter från fler håll om höga smällar i Eskilstuna. Smällarna ska ha hörts mellan stadsdelarna Skiftinge och Årby. Flera patruller åkte ut till platsen … Läs mer “Skottlossning mellan Årby och Skiftinge i Eskilstuna – Tonåring gripen”

Läs mer

Maskerade män med skjutvapen i Fröslunda i Eskilstuna under fredagskvällen

Strax efter klockan sju på fredagskvällen larmades Polisen till stadsdelen Fröslunda i Eskilstuna. Det med anledning av en mycket hotfull situation. Sex maskerade personer ska ha rört sig utomhus i närområdet. Personerna … Läs mer “Maskerade män med skjutvapen i Fröslunda i Eskilstuna under fredagskvällen”

Läs mer

Domen rörande mordet på Bellmansplan i Eskilstuna uppskjuten – hög belastning hos Tingsrätten

Idag fredag väntades domen ha kommit i fallet angående mordet vid Bellmansplan i Eskilstuna. Men Eskilstuna Tingsrätt meddelar nu att man skjuter upp domen. Orsaken anges vara en hög arbetsbelastning hos Tingsrätten … Läs mer “Domen rörande mordet på Bellmansplan i Eskilstuna uppskjuten – hög belastning hos Tingsrätten”

Läs mer

Drograttfyllerist stoppad i Eskilstuna under natten

Vid tretiden natten mot onsdagen stoppade och kontrollerade Polisen en bilist på Malmköpingsvägen i Eskilstuna. Bilisten, en man 30-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan.

Mannen misstänktes för drograttfylleri, och han fick följa med … Läs mer “Drograttfyllerist stoppad i Eskilstuna under natten”

Läs mer

Skjutvapen hittat vid husrannsakan i bostad i Eskilstuna

Strax efter klockan halvelva under tisdagskvällen kontrollerade en polispatrull en förare av en motorcykel i stadsdelen Råbergstorp i Eskilstuna. Föraren, en man i 20-årsåldern, visade tecken på att vara påverkad av narkotika … Läs mer “Skjutvapen hittat vid husrannsakan i bostad i Eskilstuna”

Läs mer

Två tjejer åtalas i Eskilstuna – hade narkotika och skarpladdat vapen på stödboende

Två tjejer, 17 och 19 år gamla, har åtalats för grovt vapenbrott vid Eskilstuna Tingsrätt. De båda tjejerna ska ha förvarat en skarpladdad pistol i en lägenhet som tillhörde ett stödboende som … Läs mer “Två tjejer åtalas i Eskilstuna – hade narkotika och skarpladdat vapen på stödboende”

Läs mer

17-åring häktad efter en av helgens skottlossningar i Eskilstuna

En 17-årig kille har nu häktats misstänkt för grovt vapenbrott. Det efter den senaste skottlossning i Eskilstuna som alltså ägde rum i stadsdelen Årby i lördags. 

Flera skott avlossades under lördagseftermiddagen mot … Läs mer “17-åring häktad efter en av helgens skottlossningar i Eskilstuna”

Läs mer

Två personer anhållna efter lördagens skottlossningar i Eskilstuna

Sent under natten mot söndagen meddelade Polisen att man gripit två personer misstänkta för inblandning i lördagens skottlossningar i Eskilstuna (se tidigare artikel). Det handlar om två killar i 17-årsåldern. De båda … Läs mer “Två personer anhållna efter lördagens skottlossningar i Eskilstuna”

Läs mer

Kvinna och yngre barn skadade efter skottlossning i Årby i Eskilstuna

Strax före klockan sju på fredagskvällen larmades Polisen till stadsdelen Årby i Eskilstuna. Det med anledning av en skottlossning. När polis kom fram hittades på platsen en kvinna och ett barn skottskadade, … Läs mer “Kvinna och yngre barn skadade efter skottlossning i Årby i Eskilstuna”

Läs mer