Nya åldringsbrott i Eskilstuna – Två kvinnor blev av med värdesaker

Två äldre kvinnor i Eskilstuna utsattes under torsdagseftermiddagen för grova bedrägerier. I båda fallen ska bedragare ha ringt upp sina offer och sagt att de var från bankens säkerhetsavdelning.

– Bedragarna påstod … Läs mer “Nya åldringsbrott i Eskilstuna – Två kvinnor blev av med värdesaker”

Read more

20-åring gripen i Torshälla – misstänks bland annat för grovt vapenbrott

Strax före klockan halv tolv under fredagskvällen greps en man i 20-årsåldern i Torshälla.

Mannen är nu misstänkt för grovt vapenbrott, grovt olaga hot samt narkotikabrott.

Flera personer hotade

– Vi åkte … Läs mer “20-åring gripen i Torshälla – misstänks bland annat för grovt vapenbrott”

Read more

Misstänkt skottlossning i Alberga utanför Eskilstuna – Fyra personer gripna

Strax före klockan halv elva på tisdagsförmiddagen fick Polisen in samtal om höga smällar i Alberga utanför Eskilstuna. Flera patruller åkte ut till den aktuella adressen för att utröna vad som hade … Läs mer “Misstänkt skottlossning i Alberga utanför Eskilstuna – Fyra personer gripna”

Read more

Grov misshandel i Fröslunda i Eskilstuna under tisdagskvällen

Strax efter klockan halv tio på tisdagskvällen larmades polis och ambulans till Björkhultsvägen i stadsdelen Fröslunda i Eskilstuna. Det med anledning av ett våldsbrott.

Ett antal misstänkta gärningsmän hade på platsen av … Läs mer “Grov misshandel i Fröslunda i Eskilstuna under tisdagskvällen”

Read more

Tre yngre män gripna för grovt vapenbrott och förberedelse till mord i Eskilstuna

Sent under fredagskvällen greps tre yngre män efter en insats i centrala Eskilstuna. De är i nuläget misstänkta för grovt vapenbrott samt förberedelse till mord.

– Alla tre är nu anhållna av … Läs mer “Tre yngre män gripna för grovt vapenbrott och förberedelse till mord i Eskilstuna”

Read more

25-åring skjuten till döds med flera skott i Eskilstuna under måndagskvällen

Strax efter klockan tio på måndagskvällen larmas Polisen till stadsdelen Fröslunda i Eskilstuna. Det efter att vittnen hört smällar i området. En man i 25-årsåldern anträffades utomhus på platsen med allvarliga skador.… Läs mer “25-åring skjuten till döds med flera skott i Eskilstuna under måndagskvällen”

Read more

Skottlossning vid Centralstationen i Eskilstuna – fem personer gripna

Strax efter klockan sex på tisdagskvällen larmades Polisen till Centralstationen i Eskilstuna. Det med anledning av höga smällar som kunde uppfattas komma från skjutvapen. Flera personer larmade Polisen om detta.

Flera polisresurser … Läs mer “Skottlossning vid Centralstationen i Eskilstuna – fem personer gripna”

Read more

Skottlossning mellan Årby och Skiftinge i Eskilstuna – Tonåring gripen

Strax efter klockan åtta på måndagskvällen fick Polisen uppgifter från fler håll om höga smällar i Eskilstuna. Smällarna ska ha hörts mellan stadsdelarna Skiftinge och Årby. Flera patruller åkte ut till platsen … Läs mer “Skottlossning mellan Årby och Skiftinge i Eskilstuna – Tonåring gripen”

Read more

Maskerade män med skjutvapen i Fröslunda i Eskilstuna under fredagskvällen

Strax efter klockan sju på fredagskvällen larmades Polisen till stadsdelen Fröslunda i Eskilstuna. Det med anledning av en mycket hotfull situation. Sex maskerade personer ska ha rört sig utomhus i närområdet. Personerna … Läs mer “Maskerade män med skjutvapen i Fröslunda i Eskilstuna under fredagskvällen”

Read more

Domen rörande mordet på Bellmansplan i Eskilstuna uppskjuten – hög belastning hos Tingsrätten

Idag fredag väntades domen ha kommit i fallet angående mordet vid Bellmansplan i Eskilstuna. Men Eskilstuna Tingsrätt meddelar nu att man skjuter upp domen. Orsaken anges vara en hög arbetsbelastning hos Tingsrätten … Läs mer “Domen rörande mordet på Bellmansplan i Eskilstuna uppskjuten – hög belastning hos Tingsrätten”

Read more

Drograttfyllerist stoppad i Eskilstuna under natten

Vid tretiden natten mot onsdagen stoppade och kontrollerade Polisen en bilist på Malmköpingsvägen i Eskilstuna. Bilisten, en man 30-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan.

Mannen misstänktes för drograttfylleri, och han fick följa med … Läs mer “Drograttfyllerist stoppad i Eskilstuna under natten”

Read more

Skjutvapen hittat vid husrannsakan i bostad i Eskilstuna

Strax efter klockan halvelva under tisdagskvällen kontrollerade en polispatrull en förare av en motorcykel i stadsdelen Råbergstorp i Eskilstuna. Föraren, en man i 20-årsåldern, visade tecken på att vara påverkad av narkotika … Läs mer “Skjutvapen hittat vid husrannsakan i bostad i Eskilstuna”

Read more