Man misshandlade kvinna i Eskilstuna – kvinnan fördes till sjukhus

Klockan elva på lördagskvällen larmades Polisen till en adress i Eskilstuna. Det med anledning av ett bråk inomhus. En man misstänks nu för att ha misshandlat en närstående kvinna.

Polisen åkte … Läs mer “Man misshandlade kvinna i Eskilstuna – kvinnan fördes till sjukhus”

Läs mer

Flera källarförråd i Eskilstuna drabbade av inbrott

Under tisdagskvällen fick Polisen åka ut till Gredbyvägen i Eskilstuna. Det efter uppgifter om inbrott i flera källarförråd på adressen.

Enligt Polisen är det svårt att med säkerhet säga när inbrotten … Läs mer “Flera källarförråd i Eskilstuna drabbade av inbrott”

Läs mer

Veranda till villa i Hällby i Eskilstuna fattade eld under natten

Strax före klockan fyra natten mot fredagen larmades polis, räddningstjänst och ambulans. Det med anledning av en brand i stadsdelen Hällby i Eskilstuna. Enligt larmet brann det längs väggen till en … Läs mer “Veranda till villa i Hällby i Eskilstuna fattade eld under natten”

Läs mer

Ungdomar roade sig med att slå sönder traktor i Sundbyholm i Eskilstuna

Vid klockan elva på tisdagskvällen larmades Polisen ut till Sundbyholm i Eskilstuna. Det med anledning av en pågående skadegörelse.

Enligt larmet ska flera ungdomar ha slagit på en traktor med ett … Läs mer “Ungdomar roade sig med att slå sönder traktor i Sundbyholm i Eskilstuna”

Läs mer

Drograttfyllerist stoppad i Eskilstuna under natten

Vid tretiden natten mot onsdagen stoppade och kontrollerade Polisen en bilist på Malmköpingsvägen i Eskilstuna. Bilisten, en man 30-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan.

Mannen misstänktes för drograttfylleri, och han fick följa … Läs mer “Drograttfyllerist stoppad i Eskilstuna under natten”

Läs mer

Brand på Barva Bygdegård utanför Eskilstuna – Kan vara anlagd

En polispatrull gjorde vid fyratiden under natten mot söndagen en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Gillbergavägen i Eskilstuna. Under kontrollen uppstod misstanke om drograttfylleri.

Föraren, en man i 40-årsåldern, togs med … Läs mer “Brand på Barva Bygdegård utanför Eskilstuna – Kan vara anlagd”

Läs mer

Skjutvapen hittat vid husrannsakan i bostad i Eskilstuna

Strax efter klockan halvelva under tisdagskvällen kontrollerade en polispatrull en förare av en motorcykel i stadsdelen Råbergstorp i Eskilstuna. Föraren, en man i 20-årsåldern, visade tecken på att vara påverkad av … Läs mer “Skjutvapen hittat vid husrannsakan i bostad i Eskilstuna”

Läs mer

Drogpåverkad bilförare stoppad i Eskilstuna – hade både knivar och droger i bilen

Strax före klockan ett natten mot fredagen gjorde Polisen en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Västerleden i höjd med Slagsta i Eskilstuna. En polisman såg då en kniv i förardörren och … Läs mer “Drogpåverkad bilförare stoppad i Eskilstuna – hade både knivar och droger i bilen”

Läs mer

Drograttfyllerist i Eskilstuna misstänkt på flera åtalspunkter

Strax före klockan sex på tisdagsmorgonen gjorde en polispatrull en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Djurgårdsvägen i Eskilstuna. Under kontrollen uppstod misstanke om drograttfylleri.

Föraren, en man i 30-årsåldern, fick följa … Läs mer “Drograttfyllerist i Eskilstuna misstänkt på flera åtalspunkter”

Läs mer

En person förd till sjukhus efter misshandel i Skogsängen i Eskilstuna

Polisen fick under fredagseftermiddagen larm om en pågående misshandel i stadsdelen Skogsängen i Eskilstuna. En man hade där blivit misshandlad av en bekant person.

Offret fördes med ambulans till Mälarsjukhuset för … Läs mer “En person förd till sjukhus efter misshandel i Skogsängen i Eskilstuna”

Läs mer