Eskilstuna: Grovt rattfylleri ledde till allvarlig olycka på fredagskvällen

En person skadades allvarligt då en bil voltade sent under fredagskvällen i Eskilstuna.

Det var strax före midnatt som olyckan ägde rum i de centrala delarna av Eskilstuna. Bilen ska ha voltat … Läs mer “Eskilstuna: Grovt rattfylleri ledde till allvarlig olycka på fredagskvällen”

Read more

Eskilstuna: Drograttfyllerist utan körkort stoppad av polis

Strax efter klockan halv tolv på måndagskvällen gjorde en polispatrull en fordons- och förarkontroll i trakterna kring Tuna Park i Eskilstuna, närmare bestämt på Albertina Nyströms Väg. Under kontrollen uppvisade föraren tecken … Läs mer “Eskilstuna: Drograttfyllerist utan körkort stoppad av polis”

Read more

Polisen satte stop för olovlig körning i Eskilstuna – i Epa-traktor

Strax före klockan halv sex på måndagskvällen fick Polisen in ett samtal från en trafikant som körde på länsväg 694 (som också heter Bälgviksvägen). En Epa-traktor körde enligt uppgiftslämnaren väldigt fort.

En … Läs mer “Polisen satte stop för olovlig körning i Eskilstuna – i Epa-traktor”

Read more

Man i stulen bil greps i Eskilstuna i natt – Försökte springa ifrån Polisen

Strax efter midnatt natten mot idag onsdag greps en person på Gillbergavägen i Eskilstuna. Han är nu misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel.

Mannen stoppades av polis när han kom körande i bilen … Läs mer “Man i stulen bil greps i Eskilstuna i natt – Försökte springa ifrån Polisen”

Read more

Man på stulen moped försökte smita från Polisen i Eskilstuna

Strax före klockan halv tolv på torsdagskvällen försökte en man på moped undvika en polispatrull på Carlavägen i Eskilstuna. Polisen lyckades dock få stopp på mopeden efter en kortare jakt.

– Mopeden … Läs mer “Man på stulen moped försökte smita från Polisen i Eskilstuna”

Read more

Mopedist försökte smita från Polisen i Eskilstuna i natt

Strax efter klockan ett natten mot idag fredag kontrollerade en polispatrull en mopedist på Skogstorpsvägen i Eskilstuna. Det eftersom mopedisten försökt att avvika från Polisen.

– Vid kontrollen uppstod misstanke om flera … Läs mer “Mopedist försökte smita från Polisen i Eskilstuna i natt”

Read more

Smitningsolycka på E20 i Eskilstuna – Drograttfyllerist kunde ändå gripas av polis

Strax efter klockan tre på fredagseftermiddagen larmades polis och räddningstjänst till E20 i höjd med Årby i Eskilstuna. En personbil och en husbil hade av okänd anledning kolliderat på motorvägen.

Olyckan fick … Läs mer “Smitningsolycka på E20 i Eskilstuna – Drograttfyllerist kunde ändå gripas av polis”

Read more

Man misshandlade kvinna i Eskilstuna – kvinnan fördes till sjukhus

Klockan elva på lördagskvällen larmades Polisen till en adress i Eskilstuna. Det med anledning av ett bråk inomhus. En man misstänks nu för att ha misshandlat en närstående kvinna.

Polisen åkte till … Läs mer “Man misshandlade kvinna i Eskilstuna – kvinnan fördes till sjukhus”

Read more

Veranda till villa i Hällby i Eskilstuna fattade eld under natten

Strax före klockan fyra natten mot fredagen larmades polis, räddningstjänst och ambulans. Det med anledning av en brand i stadsdelen Hällby i Eskilstuna. Enligt larmet brann det längs väggen till en villa.… Läs mer “Veranda till villa i Hällby i Eskilstuna fattade eld under natten”

Read more

Jästa äpplen orsakade stort polispådrag i Eskilstuna

Strax innan klockan fem på onsdagseftermiddagen hördes en hög smäll i stadsdelen Årby i Eskilstuna. Med tanke på den senaste tidens många skottlossningar i stan reagerade naturligtvis Polisen, och flera enheter beordrades … Läs mer “Jästa äpplen orsakade stort polispådrag i Eskilstuna”

Read more

Skjutvapen hittat vid husrannsakan i bostad i Eskilstuna

Strax efter klockan halvelva under tisdagskvällen kontrollerade en polispatrull en förare av en motorcykel i stadsdelen Råbergstorp i Eskilstuna. Föraren, en man i 20-årsåldern, visade tecken på att vara påverkad av narkotika … Läs mer “Skjutvapen hittat vid husrannsakan i bostad i Eskilstuna”

Read more