Skottlossningarna duggar just nu tätt i Eskilstuna – frågan allt fler ställer sig är: Har Polisen verkligen situationen under kontroll?

25-åring skjuten till döds med flera skott i Eskilstuna under måndagskvällen

Strax efter klockan tio på måndagskvällen larmas Polisen till stadsdelen Fröslunda i Eskilstuna. Det efter att vittnen hört smällar i området. En man i 25-årsåldern anträffades utomhus på platsen med allvarliga skador.

Den skottskadade mannen fördes till Mälarsjukhuset. Under natten mot idag tisdag meddelade sjukhuset att 25-åringen avlidit av sina skador. Han var när han kom in till lasarettet skjuten med flera skott.

En omfattande polisinsats pågick i Fröslunda under kvällen och natten. Polisen arbetade bland annat med vittnesförhör och teknisk undersökning av brottsplatsen.

Ett område i Fröslunda var avspärrat under hela natten och även under tisdags morgonen.

25-åring gripen

En person, även det en man i 25-årsåldern, hämtades in till förhör av Polisen. Han anhölls kort därefter misstänkt för mord. Förhör med den nu anhållne mannen kommer att fortsätta nu idag tisdag.

Känd av Polisen

Den nu avlidne 25-åringen ska enligt uppgift vara känd av Polisen sedan tidigare ärenden. Även den nu anhållne 25-åringen är känd av Polisen sedan tidigare. Måndagens händelse rubriceras i nuläget som mord och grovt vapenbrott.

You May Also Like