Eskilstuna: Grävmaskin körde ner vägskylt som träffade personbil – föraren till sjukhus

En man i 50-årsåldern fick under onsdagseftermiddagen föras till sjukhus. Det efter en lite annorlunda trafikolycka mellan stadsdelarna Årby och Skiftinge i Eskilstuna.

Mannen i 50-årsåldern färdades i en personbil när en … Läs mer “Eskilstuna: Grävmaskin körde ner vägskylt som träffade personbil – föraren till sjukhus”

Read more

Eskilstuna: Butikspersonal misshandlades – tre ungdomar gripna under tisdagskvällen

Strax före klockan elva på tisdagskvällen fick Polisen rycka ut på ett larm – larmet visade sig vara ett överfallslarm och kom från en livsmedelsbutik i centrala Eskilstuna.

På platsen kontrollerade Polisen … Läs mer “Eskilstuna: Butikspersonal misshandlades – tre ungdomar gripna under tisdagskvällen”

Read more

Nya åldringsbrott i Eskilstuna – Två kvinnor blev av med värdesaker

Två äldre kvinnor i Eskilstuna utsattes under torsdagseftermiddagen för grova bedrägerier. I båda fallen ska bedragare ha ringt upp sina offer och sagt att de var från bankens säkerhetsavdelning.

– Bedragarna påstod … Läs mer “Nya åldringsbrott i Eskilstuna – Två kvinnor blev av med värdesaker”

Read more

Större fartyg körde under tisdagsmorgonen in i Hjulstabron – Totalstopp i trafiken

Strax före klockan sju på tisdagsmorgonen körde ett större lastfartyg in i Hjulstabron mellan Strängnäs och Enköping. Bron fastnade efter det i öppet läge, varpå det blev totalstopp i morgontrafiken och långa … Läs mer “Större fartyg körde under tisdagsmorgonen in i Hjulstabron – Totalstopp i trafiken”

Read more

Anlagd bilbrand på Klostergatan i Eskilstuna

Strax före klockan halv elva på måndagskvällen beordrades polis och räddningstjänst till Klostergatan i Eskilstuna. Det med anledning av en pågående bilbrand.

Bilen verkade varit parkerad, och ingen person fanns i fordonet.… Läs mer “Anlagd bilbrand på Klostergatan i Eskilstuna”

Read more

Långtradare med glass fastnade under bro i Eskilstuna – Stor påverkan på trafiken

Strax före klockan fyra på tisdagseftermiddagen var det dags igen – för vilken gång i ordningen vet man inte. En lastbil/långtradare körde fast under bron på Vasavägen/Carlavägen inne i Eskilstuna.

Denna gång … Läs mer “Långtradare med glass fastnade under bro i Eskilstuna – Stor påverkan på trafiken”

Read more

Båt började brinna i Mälaren i Sundbyholm utanför Eskilstuna – Vuxna och barn hjälptes i land

En båt började under söndagsförmiddagen att brinna vid Sundbyholmsön strax utanför Eskilstuna. Både Räddningstjänsten och Sjöräddningen larmades ut till platsen.

Flera vittnen ska ha larmat via SOS 112 då de sett båten … Läs mer “Båt började brinna i Mälaren i Sundbyholm utanför Eskilstuna – Vuxna och barn hjälptes i land”

Read more

Smitningsolycka på E20 i Eskilstuna – Drograttfyllerist kunde ändå gripas av polis

Strax efter klockan tre på fredagseftermiddagen larmades polis och räddningstjänst till E20 i höjd med Årby i Eskilstuna. En personbil och en husbil hade av okänd anledning kolliderat på motorvägen.

Olyckan fick … Läs mer “Smitningsolycka på E20 i Eskilstuna – Drograttfyllerist kunde ändå gripas av polis”

Read more

MC-förare död efter kollision med älg strax utanför Eskilstuna

Under söndagseftermiddagen larmades Räddningstjänsten till väg 214 söder om Näshulta strax utanför Eskilstuna. En motorcykelförare hade på platsen kolliderat med en älg.

Väl på plats kunde Räddningstjänsten konstatera att MC-föraren var allvarligt … Läs mer “MC-förare död efter kollision med älg strax utanför Eskilstuna”

Read more