Eskilstuna: Flera gärningsmän misshandlade och rånade ensam man i Fröslunda

Strax efter klockan fyra på tisdagseftermiddagen larmades polis och ambulans till Sturegatan i stadsdelen Fröslunda i Eskilstuna. Det med anledning av en pågående misshandel. Ett stort antal personer misshandlade i grupp en … Läs mer “Eskilstuna: Flera gärningsmän misshandlade och rånade ensam man i Fröslunda”

Read more

Eskilstuna: Skottskadad man kom till Mälarsjukhuset i natt – Troligtvis utsatt för rån

Natten mot idag tisdag inkom en person med trolig skottskada till Mälarsjukhuset i Eskilstuna. Polisen rubricerar det hela som grovt rån och synnerligen grov misshandel. 

Det var vid klockan halv ett natten … Läs mer “Eskilstuna: Skottskadad man kom till Mälarsjukhuset i natt – Troligtvis utsatt för rån”

Read more

Eskilstuna: Ensam man rånad av flera gärningsmän i Fröslunda under onsdagskvällen

Strax efter klockan sex på onsdagskvällen larmades Polisen till Mossvägen i stadsdelen Fröslunda i Eskilstuna. Det med anledning av ett personrån. En man hade av flera gärningsmän frihetsberövats och sedan avtvingats sitt … Läs mer “Eskilstuna: Ensam man rånad av flera gärningsmän i Fröslunda under onsdagskvällen”

Read more

Eskilstuna: Fyra personer rånades och misshandlades under Allhelgonahelgen

Fyra personer ska under lördagskvällen ha kommit till akuten vid Mälarsjukhuset i Eskilstuna – tre män och en kvinna i 20-årsåldern. De fyra hade tidigare under kvällen blivit utsatta för både rån … Läs mer “Eskilstuna: Fyra personer rånades och misshandlades under Allhelgonahelgen”

Read more