Eskilstuna: Ung man häktad efter senaste skottlossningen mot Årby Pizzeria

En 18-årig Eskilstunabo har häktats efter den senaste skottlossningen i Årby Centrum i Eskilstuna. 18-åringen sitter häktad misstänkt för försök till mord. Det rapporterar Eskilstuna-Kuriren idag onsdag.

Det var på lördagskvällen den … Läs mer “Eskilstuna: Ung man häktad efter senaste skottlossningen mot Årby Pizzeria”

Read more

Flera personer gripna i Eskilstuna misstänkta för mordförsök i Södertälje

Runt klockan halv elva på tisdagskvällen kontaktades Sörmlandspolisen av kollegor i Södertälje. Det handlade om ett våldsdåd som utspelat sig i Södertälje under kvällen.

I stadsdelen Hovsjö i Södertälje skadades flera personer … Läs mer “Flera personer gripna i Eskilstuna misstänkta för mordförsök i Södertälje”

Read more

Eskilstuna Tingsrätt: 14 års fängelse för barnvåldtäkt och mordförsök

En man i 40-årsåldern döms nu av Eskilstuna Tingsrätt till 14 års fängelse – det för att ha våldtagit en 13-årig flicka och försökt döda flickans mamma när hon försökte ringa Polisen.… Läs mer “Eskilstuna Tingsrätt: 14 års fängelse för barnvåldtäkt och mordförsök”

Read more

Eskilstuna: Två män utsatta för grov misshandel i Nyfors – En man har avlidit av sina skador

Klockan halv fem på tisdagseftermiddagen fick Polisen ett larm om en skadad person i en bostad i stadsdelen Nyfors i Eskilstuna. När polis anländer till adressen anträffar man en skadad person i … Läs mer “Eskilstuna: Två män utsatta för grov misshandel i Nyfors – En man har avlidit av sina skador”

Read more

Misstänkt skottlossning i Alberga utanför Eskilstuna – Fyra personer gripna

Strax före klockan halv elva på tisdagsförmiddagen fick Polisen in samtal om höga smällar i Alberga utanför Eskilstuna. Flera patruller åkte ut till den aktuella adressen för att utröna vad som hade … Läs mer “Misstänkt skottlossning i Alberga utanför Eskilstuna – Fyra personer gripna”

Read more

Efter mordförsöket i Nyfors i Eskilstuna: Flera personer anhållna i sin frånvaro

Tidningen eFOLKET kunde i morse berätta att en man hittades stickskadad i stadsdelen Nyfors i Eskilstuna under onsdagskvällen. Polisen har inlett en förundersökning om mordförsök. Vi kan nu berätta att flera personer … Läs mer “Efter mordförsöket i Nyfors i Eskilstuna: Flera personer anhållna i sin frånvaro”

Read more

Ny skottlossning i Eskilstuna – Flera skotthål genom fönster till frisörsalong

Klockan kvart över elva på lördagskvällen larmades Polisen till Lohegatan i Eskilstuna. Det med anledning av att inringare hört höga smällar i området. När polis anlänt till platsen anträffades skotthål genom ett … Läs mer “Ny skottlossning i Eskilstuna – Flera skotthål genom fönster till frisörsalong”

Read more

Skottlossning vid Centralstationen i Eskilstuna – fem personer gripna

Strax efter klockan sex på tisdagskvällen larmades Polisen till Centralstationen i Eskilstuna. Det med anledning av höga smällar som kunde uppfattas komma från skjutvapen. Flera personer larmade Polisen om detta.

Flera polisresurser … Läs mer “Skottlossning vid Centralstationen i Eskilstuna – fem personer gripna”

Read more

Fortsatta avspärrningar i Årby i Eskilstuna efter skottlossning

Under torsdagsmorgonen finns fortfarande en mindre avspärrning kvar i Årby Centrum i Eskilstuna – det efter onsdagskvällens skottlossning, då en man skadades allvarligt (se tidigare artikel).

Mannen ska enligt uppgift ha blivit … Läs mer “Fortsatta avspärrningar i Årby i Eskilstuna efter skottlossning”

Read more

Kvinna anhållen efter mordförsök på läkare och polis i Eskilstuna

Strax efter midnatt natten mot idag lördag skulle en läkare genomföra en så kallad vårdintygsbedömning på en person i Eskilstuna och behövde assistans av polis. Vårdintygsbedömningen skulle göras för att personen skulle … Läs mer “Kvinna anhållen efter mordförsök på läkare och polis i Eskilstuna”

Read more

Drograttfyllerist stoppad i Eskilstuna under natten

Vid tretiden natten mot onsdagen stoppade och kontrollerade Polisen en bilist på Malmköpingsvägen i Eskilstuna. Bilisten, en man 30-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan.

Mannen misstänktes för drograttfylleri, och han fick följa med … Läs mer “Drograttfyllerist stoppad i Eskilstuna under natten”

Read more