Eskilstuna: Drograttfyllerist utan körkort stoppad av polis

Strax efter klockan halv tolv på måndagskvällen gjorde en polispatrull en fordons- och förarkontroll i trakterna kring Tuna Park i Eskilstuna, närmare bestämt på Albertina Nyströms Väg. Under kontrollen uppvisade föraren tecken … Läs mer “Eskilstuna: Drograttfyllerist utan körkort stoppad av polis”

Read more

Eskilstuna: Smugglade narkotika i lönnfack – Nu döms flera gärningsmän

Fyra män dömdes idag vid Eskilstuna Tingsrätt till fleråriga fängelsestraff. De döms för grova brott efter att ha smugglat in narkotika till Sverige i specialmodifierade bilar. Aktionsgruppen i Polisregion Öst utredde ärendet … Läs mer “Eskilstuna: Smugglade narkotika i lönnfack – Nu döms flera gärningsmän”

Read more

Nya åldringsbrott i Eskilstuna – Två kvinnor blev av med värdesaker

Två äldre kvinnor i Eskilstuna utsattes under torsdagseftermiddagen för grova bedrägerier. I båda fallen ska bedragare ha ringt upp sina offer och sagt att de var från bankens säkerhetsavdelning.

– Bedragarna påstod … Läs mer “Nya åldringsbrott i Eskilstuna – Två kvinnor blev av med värdesaker”

Read more

Eskilstuna: Maskerade ungdomar kastade föremål mot polisbilar i Årby

Strax före klockan sex på lördagskvällen larmades Polisen till Stadsdelen Årby i Eskilstuna. Enligt uppgift skulle det vara stökigt i området.

– Några ungdomar kastade föremål mot polisbilar och vissa maskerade sig … Läs mer “Eskilstuna: Maskerade ungdomar kastade föremål mot polisbilar i Årby”

Read more

Fem personer åtalas för grovt narkotikabrott vid Eskilstuna Tingsrätt – Gömde knark i ett traktordäck

Nu väcks åtal vid Eskilstuna Tingsrätt – det efter ett mycket stort narkotikatillslag. Fem personer åtalas för grovt narkotikabrott och synnerligen grovt narkotikabrott.

Den 24 mars i år kontrolleras en personbil på … Läs mer “Fem personer åtalas för grovt narkotikabrott vid Eskilstuna Tingsrätt – Gömde knark i ett traktordäck”

Read more

20-åring gripen i Torshälla – misstänks bland annat för grovt vapenbrott

Strax före klockan halv tolv under fredagskvällen greps en man i 20-årsåldern i Torshälla.

Mannen är nu misstänkt för grovt vapenbrott, grovt olaga hot samt narkotikabrott.

Flera personer hotade

– Vi åkte … Läs mer “20-åring gripen i Torshälla – misstänks bland annat för grovt vapenbrott”

Read more

Anlagd bilbrand på Klostergatan i Eskilstuna

Strax före klockan halv elva på måndagskvällen beordrades polis och räddningstjänst till Klostergatan i Eskilstuna. Det med anledning av en pågående bilbrand.

Bilen verkade varit parkerad, och ingen person fanns i fordonet.… Läs mer “Anlagd bilbrand på Klostergatan i Eskilstuna”

Read more

Man i stulen bil greps i Eskilstuna i natt – Försökte springa ifrån Polisen

Strax efter midnatt natten mot idag onsdag greps en person på Gillbergavägen i Eskilstuna. Han är nu misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel.

Mannen stoppades av polis när han kom körande i bilen … Läs mer “Man i stulen bil greps i Eskilstuna i natt – Försökte springa ifrån Polisen”

Read more

Mopedist försökte smita från Polisen i Eskilstuna i natt

Strax efter klockan ett natten mot idag fredag kontrollerade en polispatrull en mopedist på Skogstorpsvägen i Eskilstuna. Det eftersom mopedisten försökt att avvika från Polisen.

– Vid kontrollen uppstod misstanke om flera … Läs mer “Mopedist försökte smita från Polisen i Eskilstuna i natt”

Read more

Man misshandlade kvinna i Eskilstuna – kvinnan fördes till sjukhus

Klockan elva på lördagskvällen larmades Polisen till en adress i Eskilstuna. Det med anledning av ett bråk inomhus. En man misstänks nu för att ha misshandlat en närstående kvinna.

Polisen åkte till … Läs mer “Man misshandlade kvinna i Eskilstuna – kvinnan fördes till sjukhus”

Read more

Flera källarförråd i Eskilstuna drabbade av inbrott

Under tisdagskvällen fick Polisen åka ut till Gredbyvägen i Eskilstuna. Det efter uppgifter om inbrott i flera källarförråd på adressen.

Enligt Polisen är det svårt att med säkerhet säga när inbrotten kan … Läs mer “Flera källarförråd i Eskilstuna drabbade av inbrott”

Read more