Anlagd bilbrand på Klostergatan i Eskilstuna

Strax före klockan halv elva på måndagskvällen beordrades polis och räddningstjänst till Klostergatan i Eskilstuna. Det med anledning av en pågående bilbrand.

Bilen verkade varit parkerad, och ingen person fanns i fordonet.… Läs mer “Anlagd bilbrand på Klostergatan i Eskilstuna”

Read more

Man i stulen bil greps i Eskilstuna i natt – Försökte springa ifrån Polisen

Strax efter midnatt natten mot idag onsdag greps en person på Gillbergavägen i Eskilstuna. Han är nu misstänkt för tillgrepp av fortskaffningsmedel.

Mannen stoppades av polis när han kom körande i bilen … Läs mer “Man i stulen bil greps i Eskilstuna i natt – Försökte springa ifrån Polisen”

Read more

Mopedist försökte smita från Polisen i Eskilstuna i natt

Strax efter klockan ett natten mot idag fredag kontrollerade en polispatrull en mopedist på Skogstorpsvägen i Eskilstuna. Det eftersom mopedisten försökt att avvika från Polisen.

– Vid kontrollen uppstod misstanke om flera … Läs mer “Mopedist försökte smita från Polisen i Eskilstuna i natt”

Read more

Man misshandlade kvinna i Eskilstuna – kvinnan fördes till sjukhus

Klockan elva på lördagskvällen larmades Polisen till en adress i Eskilstuna. Det med anledning av ett bråk inomhus. En man misstänks nu för att ha misshandlat en närstående kvinna.

Polisen åkte till … Läs mer “Man misshandlade kvinna i Eskilstuna – kvinnan fördes till sjukhus”

Read more

Flera källarförråd i Eskilstuna drabbade av inbrott

Under tisdagskvällen fick Polisen åka ut till Gredbyvägen i Eskilstuna. Det efter uppgifter om inbrott i flera källarförråd på adressen.

Enligt Polisen är det svårt att med säkerhet säga när inbrotten kan … Läs mer “Flera källarförråd i Eskilstuna drabbade av inbrott”

Read more

Katalysatortjuvar gripna och anhållna i Eskilstuna under natten

Strax före klockan elva på torsdagskvällen befann sig en polispatrull på Krongatan i Eskilstuna. Plötsligt noterade patrullen en bil som hissats upp med domkraft. Vid bilen befann sig flera personer.

Polispatrullen kontrollerade … Läs mer “Katalysatortjuvar gripna och anhållna i Eskilstuna under natten”

Read more

Jästa äpplen orsakade stort polispådrag i Eskilstuna

Strax innan klockan fem på onsdagseftermiddagen hördes en hög smäll i stadsdelen Årby i Eskilstuna. Med tanke på den senaste tidens många skottlossningar i stan reagerade naturligtvis Polisen, och flera enheter beordrades … Läs mer “Jästa äpplen orsakade stort polispådrag i Eskilstuna”

Read more

Brand på Barva Bygdegård utanför Eskilstuna – Kan vara anlagd

En polispatrull gjorde vid fyratiden under natten mot söndagen en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Gillbergavägen i Eskilstuna. Under kontrollen uppstod misstanke om drograttfylleri.

Föraren, en man i 40-årsåldern, togs med för … Läs mer “Brand på Barva Bygdegård utanför Eskilstuna – Kan vara anlagd”

Read more

Skjutvapen hittat vid husrannsakan i bostad i Eskilstuna

Strax efter klockan halvelva under tisdagskvällen kontrollerade en polispatrull en förare av en motorcykel i stadsdelen Råbergstorp i Eskilstuna. Föraren, en man i 20-årsåldern, visade tecken på att vara påverkad av narkotika … Läs mer “Skjutvapen hittat vid husrannsakan i bostad i Eskilstuna”

Read more

Två tjejer åtalas i Eskilstuna – hade narkotika och skarpladdat vapen på stödboende

Två tjejer, 17 och 19 år gamla, har åtalats för grovt vapenbrott vid Eskilstuna Tingsrätt. De båda tjejerna ska ha förvarat en skarpladdad pistol i en lägenhet som tillhörde ett stödboende som … Läs mer “Två tjejer åtalas i Eskilstuna – hade narkotika och skarpladdat vapen på stödboende”

Read more

Drogpåverkad bilförare stoppad i Eskilstuna – hade både knivar och droger i bilen

Strax före klockan ett natten mot fredagen gjorde Polisen en rutinmässig fordons- och förarkontroll på Västerleden i höjd med Slagsta i Eskilstuna. En polisman såg då en kniv i förardörren och beslutade … Läs mer “Drogpåverkad bilförare stoppad i Eskilstuna – hade både knivar och droger i bilen”

Read more