Eskilstuna: Ung man häktad efter senaste skottlossningen mot Årby Pizzeria

En 18-årig Eskilstunabo har häktats efter den senaste skottlossningen i Årby Centrum i Eskilstuna. 18-åringen sitter häktad misstänkt för försök till mord. Det rapporterar Eskilstuna-Kuriren idag onsdag.

Det var på lördagskvällen den … Läs mer “Eskilstuna: Ung man häktad efter senaste skottlossningen mot Årby Pizzeria”

Read more

Eskilstuna: Skottskadad man kom till Mälarsjukhuset i natt – Troligtvis utsatt för rån

Natten mot idag tisdag inkom en person med trolig skottskada till Mälarsjukhuset i Eskilstuna. Polisen rubricerar det hela som grovt rån och synnerligen grov misshandel. 

Det var vid klockan halv ett natten … Läs mer “Eskilstuna: Skottskadad man kom till Mälarsjukhuset i natt – Troligtvis utsatt för rån”

Read more

Misstänkt skottlossning i Alberga utanför Eskilstuna – Fyra personer gripna

Strax före klockan halv elva på tisdagsförmiddagen fick Polisen in samtal om höga smällar i Alberga utanför Eskilstuna. Flera patruller åkte ut till den aktuella adressen för att utröna vad som hade … Läs mer “Misstänkt skottlossning i Alberga utanför Eskilstuna – Fyra personer gripna”

Read more

Skottskadad man hittad i Skiftinge i Eskilstuna under fredagskvällen – Avled av sina skador

Strax före klockan tio på fredagskvällen fick Polisen larm om höga smällar i stadsdelen Skiftinge i Eskilstuna. Väl på plats påträffades en man i 25-årsåldern med skottskador.

Vittnesuppgifter gör gällande att det … Läs mer “Skottskadad man hittad i Skiftinge i Eskilstuna under fredagskvällen – Avled av sina skador”

Read more

Ny skottlossning i Eskilstuna – Flera skotthål genom fönster till frisörsalong

Klockan kvart över elva på lördagskvällen larmades Polisen till Lohegatan i Eskilstuna. Det med anledning av att inringare hört höga smällar i området. När polis anlänt till platsen anträffades skotthål genom ett … Läs mer “Ny skottlossning i Eskilstuna – Flera skotthål genom fönster till frisörsalong”

Read more

Skottlossning mellan Årby och Skiftinge i Eskilstuna – Tonåring gripen

Strax efter klockan åtta på måndagskvällen fick Polisen uppgifter från fler håll om höga smällar i Eskilstuna. Smällarna ska ha hörts mellan stadsdelarna Skiftinge och Årby. Flera patruller åkte ut till platsen … Läs mer “Skottlossning mellan Årby och Skiftinge i Eskilstuna – Tonåring gripen”

Read more

Fortsatta avspärrningar i Årby i Eskilstuna efter skottlossning

Under torsdagsmorgonen finns fortfarande en mindre avspärrning kvar i Årby Centrum i Eskilstuna – det efter onsdagskvällens skottlossning, då en man skadades allvarligt (se tidigare artikel).

Mannen ska enligt uppgift ha blivit … Läs mer “Fortsatta avspärrningar i Årby i Eskilstuna efter skottlossning”

Read more

Drograttfyllerist stoppad i Eskilstuna under natten

Vid tretiden natten mot onsdagen stoppade och kontrollerade Polisen en bilist på Malmköpingsvägen i Eskilstuna. Bilisten, en man 30-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan.

Mannen misstänktes för drograttfylleri, och han fick följa med … Läs mer “Drograttfyllerist stoppad i Eskilstuna under natten”

Read more

Skottlossningen mot lekpark i Årby i Eskilstuna i somras: Polisen släpper nu bilder på gärningsmannen

På kvällen den 26 augusti i år skedde ett mordförsök på en lekplats i stadsdelen Årby i Eskilstuna. En kvinna och ett litet barn som befann sig på lekplatsen konstaterades efteråt vara … Läs mer “Skottlossningen mot lekpark i Årby i Eskilstuna i somras: Polisen släpper nu bilder på gärningsmannen”

Read more

18-åring åtalas för mordet på Bellmansplan i Eskilstuna – Offret sköts med nio skott

I våras sköts en man i 25-årsåldern till döds på Bellmansplan i Eskilstuna. Nu åtalas en 18-årig man som misstänkt för mord.

Det var en eftermiddag i maj som Polisen larmades till … Läs mer “18-åring åtalas för mordet på Bellmansplan i Eskilstuna – Offret sköts med nio skott”

Read more

Tre 18-åringar från Eskilstuna häktade misstänkta för mordet i Björktunneln i Stockholm

Tre 18-åringar från i Eskilstuna har häktats misstänkta för mord. Det efter förra veckans dödsskjutning i en biltunnel i Stockholm. De tre häktades under måndagen vid Söderorts Åklagarkammare i Stockholm.

Det var … Läs mer “Tre 18-åringar från Eskilstuna häktade misstänkta för mordet i Björktunneln i Stockholm”

Read more

17-åring häktad efter en av helgens skottlossningar i Eskilstuna

En 17-årig kille har nu häktats misstänkt för grovt vapenbrott. Det efter den senaste skottlossning i Eskilstuna som alltså ägde rum i stadsdelen Årby i lördags. 

Flera skott avlossades under lördagseftermiddagen mot … Läs mer “17-åring häktad efter en av helgens skottlossningar i Eskilstuna”

Read more

Två personer anhållna efter lördagens skottlossningar i Eskilstuna

Sent under natten mot söndagen meddelade Polisen att man gripit två personer misstänkta för inblandning i lördagens skottlossningar i Eskilstuna (se tidigare artikel). Det handlar om två killar i 17-årsåldern. De båda … Läs mer “Två personer anhållna efter lördagens skottlossningar i Eskilstuna”

Read more