Polisen i Eskilstuna har som vanligt jobbat med flera olika ärenden under det senaste dygnet…

Stor polisinsats i Skogsängen i Eskilstuna

Polisen hade sent under fredagskvällen en större insats i stadsdelen Skogsängen i Eskilstuna. I samband med detta ska tre unga killar ha gripits.

Enligt Polisen är de tre gripna i nuläget misstänkta för grova vapenbrott. Polisen beslagtog också en del föremål i samband med gårdagens insats.

Vad Polisen beslagtog, eller mer om själva insatsen, är just nu inte känt.

Poliskamera utsatt för sabotage i Årby

Strax före klockan fyra på fredagseftermiddagen fick Polisen in samtal om att ett flertal ungdomar ska ha avlägsnat och slagit sönder en av Polisens övervakningskameror i stadsdelen Årby i Eskilstuna.

Flera polispatruller beordrades ut till platsen, där det mycket riktigt visade sig att en övervakningskamera saknades. Rester av sönderslagna kameror hittades också och togs i beslag.

Ett flertal personer kontrollerades på platsen, men i nuläget har Polisen ingen misstänkt för brottet som rubriceras som skadegörelse.

Anlagd brand vid Slagstaskolan

Strax efter klockan nio på fredagskvällen får Polisen in samtal med anledning av en brand vid Slagstaskolan i Eskilstuna.

På plats visar det sig ha brunnit i ett par tidningar, men när Polisen kommer till platsen har elden redan slocknat.

Upprepade bränder

Under de senaste månaderna har det brunnit vid flera tillfällen vid just Slagstaskolan, men Polisen har ingen misstänkt i ärendet/ärendena.

Läs också:

Anlagd brand på Slagstaskolan i Eskilstuna – igen

You May Also Like