Eskilstuna: Grov misshandel på Brunnsbacken under måndagskvällen – man förd till sjukhus

Strax före klockan nio på måndagskvällen larmades både polis och ambulans till bostadsområdet Brunnsbacken i Eskilstuna. Det med anledning av bråk vid en lägenhet. När polis anlänt till platsen anträffades en person … Läs mer “Eskilstuna: Grov misshandel på Brunnsbacken under måndagskvällen – man förd till sjukhus”

Read more

Israel tvingades till reträtt genom CNN:s avslöjande om grym tortyr i häktesläger i Negev-öknen

För en vecka sedan kunde US-amerikanska CNN meddela att de israeliska myndigheterna inlett en evakuering av fängslade palestinier från fånglägret Sde Teimat i Negevöknen. Sde Teimat är en militärbas, belägen 30 kilometer … Läs mer “Israel tvingades till reträtt genom CNN:s avslöjande om grym tortyr i häktesläger i Negev-öknen”

Read more

Eskilstuna: Flera gärningsmän misshandlade och rånade ensam man i Fröslunda

Strax efter klockan fyra på tisdagseftermiddagen larmades polis och ambulans till Sturegatan i stadsdelen Fröslunda i Eskilstuna. Det med anledning av en pågående misshandel. Ett stort antal personer misshandlade i grupp en … Läs mer “Eskilstuna: Flera gärningsmän misshandlade och rånade ensam man i Fröslunda”

Read more

Eskilstuna: Skottskadad man kom till Mälarsjukhuset i natt – Troligtvis utsatt för rån

Natten mot idag tisdag inkom en person med trolig skottskada till Mälarsjukhuset i Eskilstuna. Polisen rubricerar det hela som grovt rån och synnerligen grov misshandel. 

Det var vid klockan halv ett natten … Läs mer “Eskilstuna: Skottskadad man kom till Mälarsjukhuset i natt – Troligtvis utsatt för rån”

Read more

Eskilstuna: Två män utsatta för grov misshandel i Nyfors – En man har avlidit av sina skador

Klockan halv fem på tisdagseftermiddagen fick Polisen ett larm om en skadad person i en bostad i stadsdelen Nyfors i Eskilstuna. När polis anländer till adressen anträffar man en skadad person i … Läs mer “Eskilstuna: Två män utsatta för grov misshandel i Nyfors – En man har avlidit av sina skador”

Read more

Storbråk i Skiftinge i Eskilstuna – Man gripen efter grov misshandel

Strax före klockan sju på onsdagskvällen larmades Polisen till stadsdelen Skiftinge i Eskilstuna. Det efter att man fått in samtal om misshandel på en adress i området.

Polisen ryckte ut med flera … Läs mer “Storbråk i Skiftinge i Eskilstuna – Man gripen efter grov misshandel”

Read more

Grov misshandel i Fröslunda i Eskilstuna under tisdagskvällen

Strax efter klockan halv tio på tisdagskvällen larmades polis och ambulans till Björkhultsvägen i stadsdelen Fröslunda i Eskilstuna. Det med anledning av ett våldsbrott.

Ett antal misstänkta gärningsmän hade på platsen av … Läs mer “Grov misshandel i Fröslunda i Eskilstuna under tisdagskvällen”

Read more

Flera personer misshandlade kvinna i trapphus i Fröslunda i Eskilstuna

Strax efter klockan tre natten mot idag onsdag larmades Polisen till en adress i stadsdelen Fröslunda i Eskilstuna. Det med anledning av ett pågående storbråk i ett trapphus.

Flera personer skulle enligt … Läs mer “Flera personer misshandlade kvinna i trapphus i Fröslunda i Eskilstuna”

Read more

Stökigt nyårsfirande i Eskilstuna – Fylla och bränder

Nyårsnatten blev stökig i Eskilstuna och Sörmland. Totalt har Sörmlandspolisen hanterat cirka 150 ärenden, varav Räddningstjänsten har medverkat i flera av dessa.

Många av larmen har relaterat till fyrverkerier. Men också bränder, … Läs mer “Stökigt nyårsfirande i Eskilstuna – Fylla och bränder”

Read more

Skadad kvinna kom under natten till Mälarsjukhuset i Eskilstuna för vård – Man gripen

Under natten mot måndagen inkom en skadad kvinna till Mälarsjukhuset i Eskilstuna. Kvinnan var vaken och talbar men behövde vård. Det misstänktes att brott låg bakom skadorna.

Polisen involverades i ärendet. Ganska … Läs mer “Skadad kvinna kom under natten till Mälarsjukhuset i Eskilstuna för vård – Man gripen”

Read more

Man i Eskilstuna såg partner vara otrogen genom brevinkast – Döms till fängelse för misshandel med järnrör

En Eskilstunabo döms nu till ett och ett halvt års fängelse. Det efter att han misshandlat en person – med järnrör.

Det var under sommaren förra året som misshandeln ska ha ägt … Läs mer “Man i Eskilstuna såg partner vara otrogen genom brevinkast – Döms till fängelse för misshandel med järnrör”

Read more