Eskilstuna: Skottskadad man kom till Mälarsjukhuset i natt – Troligtvis utsatt för rån

Natten mot idag tisdag inkom en person med trolig skottskada till Mälarsjukhuset i Eskilstuna. Polisen rubricerar det hela som grovt rån och synnerligen grov misshandel. 

Det var vid klockan halv ett natten … Läs mer “Eskilstuna: Skottskadad man kom till Mälarsjukhuset i natt – Troligtvis utsatt för rån”

Read more

Eskilstuna: Två män utsatta för grov misshandel i Nyfors – En man har avlidit av sina skador

Klockan halv fem på tisdagseftermiddagen fick Polisen ett larm om en skadad person i en bostad i stadsdelen Nyfors i Eskilstuna. När polis anländer till adressen anträffar man en skadad person i … Läs mer “Eskilstuna: Två män utsatta för grov misshandel i Nyfors – En man har avlidit av sina skador”

Read more

Storbråk i Skiftinge i Eskilstuna – Man gripen efter grov misshandel

Strax före klockan sju på onsdagskvällen larmades Polisen till stadsdelen Skiftinge i Eskilstuna. Det efter att man fått in samtal om misshandel på en adress i området.

Polisen ryckte ut med flera … Läs mer “Storbråk i Skiftinge i Eskilstuna – Man gripen efter grov misshandel”

Read more

Grov misshandel i Fröslunda i Eskilstuna under tisdagskvällen

Strax efter klockan halv tio på tisdagskvällen larmades polis och ambulans till Björkhultsvägen i stadsdelen Fröslunda i Eskilstuna. Det med anledning av ett våldsbrott.

Ett antal misstänkta gärningsmän hade på platsen av … Läs mer “Grov misshandel i Fröslunda i Eskilstuna under tisdagskvällen”

Read more

Flera personer misshandlade kvinna i trapphus i Fröslunda i Eskilstuna

Strax efter klockan tre natten mot idag onsdag larmades Polisen till en adress i stadsdelen Fröslunda i Eskilstuna. Det med anledning av ett pågående storbråk i ett trapphus.

Flera personer skulle enligt … Läs mer “Flera personer misshandlade kvinna i trapphus i Fröslunda i Eskilstuna”

Read more

Stökigt nyårsfirande i Eskilstuna – Fylla och bränder

Nyårsnatten blev stökig i Eskilstuna och Sörmland. Totalt har Sörmlandspolisen hanterat cirka 150 ärenden, varav Räddningstjänsten har medverkat i flera av dessa.

Många av larmen har relaterat till fyrverkerier. Men också bränder, … Läs mer “Stökigt nyårsfirande i Eskilstuna – Fylla och bränder”

Read more

Skadad kvinna kom under natten till Mälarsjukhuset i Eskilstuna för vård – Man gripen

Under natten mot måndagen inkom en skadad kvinna till Mälarsjukhuset i Eskilstuna. Kvinnan var vaken och talbar men behövde vård. Det misstänktes att brott låg bakom skadorna.

Polisen involverades i ärendet. Ganska … Läs mer “Skadad kvinna kom under natten till Mälarsjukhuset i Eskilstuna för vård – Man gripen”

Read more

Man i Eskilstuna såg partner vara otrogen genom brevinkast – Döms till fängelse för misshandel med järnrör

En Eskilstunabo döms nu till ett och ett halvt års fängelse. Det efter att han misshandlat en person – med järnrör.

Det var under sommaren förra året som misshandeln ska ha ägt … Läs mer “Man i Eskilstuna såg partner vara otrogen genom brevinkast – Döms till fängelse för misshandel med järnrör”

Read more

Grov misshandel på Brunnsbacken i Eskilstuna – Man stampades i huvudet flera gånger

En man i 30-årsåldern utsattes under natten mot söndagen för en grov misshandel i Eskilstuna.

Misshandeln ska ha ägt rum strax efter midnatt natten mot söndagen. Det var på Brunnsbacken på Bellmansgatan … Läs mer “Grov misshandel på Brunnsbacken i Eskilstuna – Man stampades i huvudet flera gånger”

Read more

Misshandel utomhus i centrala Eskilstuna – mitt på blanka förmiddagen

En man i 20-årsåldern blev under torsdagsförmiddagen misshandlad av flera gärningsmän i centrala Eskilstuna.

Strax före klockan elva på torsdagsförmiddagen larmades Polisen till en pågående misshandel i centrala Eskilstuna. Misshandeln ska ha … Läs mer “Misshandel utomhus i centrala Eskilstuna – mitt på blanka förmiddagen”

Read more

Storbråk i Råbergstorp i Eskilstuna – Flera förda till sjukhus

Strax före klockan elva på måndagskvällen larmades Polisen om ett pågående bråk i ett trapphus på Lagmansgatan i bostadsområdet Råbergstorp i Eskilstuna. Flera personer bråkade, och det ska bland annat ha använts … Läs mer “Storbråk i Råbergstorp i Eskilstuna – Flera förda till sjukhus”

Read more

Man grovt misshandlad på Midsommaraftonen utanför Eskilstuna – Livshotande skador

En man i 30-årsåldern blev under Midsommaraftonen grovt misshandlad. Detta på en ort utanför Eskilstuna. Våldet ska ha skett med ett tillhygge.

Den grova misshandeln ska ha skett under natten mot Midsommardagen. … Läs mer “Man grovt misshandlad på Midsommaraftonen utanför Eskilstuna – Livshotande skador”

Read more