Båt började brinna i Mälaren i Sundbyholm utanför Eskilstuna – Vuxna och barn hjälptes i land

En båt började under söndagsförmiddagen att brinna vid Sundbyholmsön strax utanför Eskilstuna. Både Räddningstjänsten och Sjöräddningen larmades ut till platsen.

Flera vittnen ska ha larmat via SOS 112 då de sett båten … Läs mer “Båt började brinna i Mälaren i Sundbyholm utanför Eskilstuna – Vuxna och barn hjälptes i land”

Read more

Flera bilar totalförstörda efter brand i Råbergstorp i Eskilstuna på tisdagsmorgonen

Strax före klockan sex på tisdagsmorgonen larmades Räddningstjänsten till bostadsområdet Råbergstorp i Eskilstuna. Närmare bestämt till Lagmansgatan. Larmet handlade till en början om brand i en bil, men det skulle senare visa … Läs mer “Flera bilar totalförstörda efter brand i Råbergstorp i Eskilstuna på tisdagsmorgonen”

Read more

Fortsatta avspärrningar i Årby i Eskilstuna efter skottlossning

Under torsdagsmorgonen finns fortfarande en mindre avspärrning kvar i Årby Centrum i Eskilstuna – det efter onsdagskvällens skottlossning, då en man skadades allvarligt (se tidigare artikel).

Mannen ska enligt uppgift ha blivit … Läs mer “Fortsatta avspärrningar i Årby i Eskilstuna efter skottlossning”

Read more

40-årig man gripen efter grov kvinnofridskräkning i Eskilstuna

Klockan två natten mot lördag larmades Polisen till en bostad i Eskilstuna. Det med anledning av ett pågående bråk på adressen. När polis anlänt greps en man i 40-årsåldern misstänkt för misshandel … Läs mer “40-årig man gripen efter grov kvinnofridskräkning i Eskilstuna”

Read more

Maskerade män med skjutvapen i Fröslunda i Eskilstuna under fredagskvällen

Strax efter klockan sju på fredagskvällen larmades Polisen till stadsdelen Fröslunda i Eskilstuna. Det med anledning av en mycket hotfull situation. Sex maskerade personer ska ha rört sig utomhus i närområdet. Personerna … Läs mer “Maskerade män med skjutvapen i Fröslunda i Eskilstuna under fredagskvällen”

Read more