Ett område på Lohegatan i Eskilstuna spärrades under natten av för undersökning…

Ny skottlossning i Eskilstuna – Flera skotthål genom fönster till frisörsalong

Klockan kvart över elva på lördagskvällen larmades Polisen till Lohegatan i Eskilstuna. Det med anledning av att inringare hört höga smällar i området. När polis anlänt till platsen anträffades skotthål genom ett fönster till en frisörsalong.

Området spärrades av, och en kriminalteknisk undersökning genomfördes under natten mot idag söndag.

– Ingen person skadades i samband med nattens händelse. Vi har i nuläget ingen gripen, berättar Polisens presstalesperson, Angelica Israelsson Silfver.

Skotthålen i frisörsalongens fönster vittnar om natten händelse på Lohegatan i Eskilstuna.

Polis har under natten pratat med vittnen i området, och en anmälan om grovt vapenbrott samt mordförsök har också skrivits.

Misshandel och barnfridsbrott i Eskilstuna

Polisen larmades till en bostad i Eskilstuna med anledning av bråk på adressen. Klockan var då strax efter halv tre natten mot idag söndag.

När polis anlänt till platsen greps en man i 45-årsåldern misstänkt för misshandel i relation samt barnfridsbrott.

– Målsägande, en kvinna i 45-årsåldern, ska inte ha varit i behov av ambulansvård, berättar Polisens presstalesperson, Angelica Israelsson Silfver.

Mannen har anhållits

Den gripne mannen har under söndagsmorgonen anhållits av åklagare. Han är nu misstänkt för misshandel i relation samt barnfridsbrott.

– Utöver detta har vi även under kvällen och natten mot idag söndag haft ärenden om viltolyckor, trafikbrott, fylleri, psykisk ohälsa samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten, berättar Polisens presstalesperson, Angelica Israelsson Silfver.

Angelica Israelsson Silfver, Polisen.

You May Also Like