Stormningen av Kapitolium: Skakande vittnesmål om Trumpanhängarnas våld och hot

Nya fruktansvärda detaljer avslöjades igår (27/7)  när den speciella kongresskommittén för undersökning av händelserna då Donald Trumps anhängare stormade den US-amerikanska kongressen den 6 januari i år.

Det var inledningsvis fyra poliser … Läs mer “Stormningen av Kapitolium: Skakande vittnesmål om Trumpanhängarnas våld och hot”

Read more

Rosa Miriam Elizaldes avskedshälsning till en ihålig, löjeväckande och farlig man

Den kubanska journalisten Rosa Miriam Elizalde skrev den 24 december nedanstående avskedshälsning till Donald Trump. eFOLKET anser den är väl värd att begrunda.

Det senaste kapitlet i Trump vs Kuba är nästan … Läs mer “Rosa Miriam Elizaldes avskedshälsning till en ihålig, löjeväckande och farlig man”

Read more

Först när Imperiets anti-demokratiska metoder tillämpas på hemmaplan väcker de ramaskri inom västvärldens liberala medier

Det var ingen unik händelse att en beväpnad högermobb i torsdags rusade in i en kongressbyggnad – det unika var att det ägde rum i USA:s huvudstad Washington. Liknande aktioner har ägt … Läs mer “Först när Imperiets anti-demokratiska metoder tillämpas på hemmaplan väcker de ramaskri inom västvärldens liberala medier”

Read more