“Tänk om Dawit Isaak kommer till Lidingö och mördar någon” – I huvudet på en Sverigedemokrat

“Det kan ju vara så här, även om det inte är det mest troliga scenariot, att han blivit torterad, misshandlad och mår väldigt, väldigt dåligt psykiskt. Han släpps – kommer till Lidingö … Läs mer ““Tänk om Dawit Isaak kommer till Lidingö och mördar någon” – I huvudet på en Sverigedemokrat”

Read more

Symbolpolitik – Richard Jomshof (SD) vill förbjuda islamiska symboler

Richard Jomshof (SD) har kommit med ett nytt utspel. Nu vill han att islamiska symboler ska förbjudas.

“De representerar någonting som är väldigt farligt. Någonting som är väldigt dåligt. På samma sätt Läs mer “Symbolpolitik – Richard Jomshof (SD) vill förbjuda islamiska symboler”

Read more

SD-führern inspirerad av Kristallnatten: Vill riva religiösa byggnader och angriper folkgrupp

SD-ledaren Jimmie Åkesson mottog jubel och stormande applåder då han idag, på partiets i Västerås pågående så kallade landsdagar, föreslog omedelbart stopp för uppförande av moskéer i Sverige. Jublet steg till taket … Läs mer “SD-führern inspirerad av Kristallnatten: Vill riva religiösa byggnader och angriper folkgrupp”

Read more

Björn Söder (SD) – “Homosexualitet är en sexuell avart jämförbar med tidelag och pedofili”

I samband med att Prideveckan har startat i Stockholm passar Björn Söder (SD) på att ännu en gång vädra sin homofobi genom att anklaga Priderörelsen för “dess nära – och numera legitima … Läs mer “Björn Söder (SD) – “Homosexualitet är en sexuell avart jämförbar med tidelag och pedofili””

Read more

Björn Söder (SD) – “Föräldrar som utsätter sina barn för sagoläsning med dragqueens på bibliotek borde bli föremål för utredning av socialtjänsten”

Det har stormat en hel del kring att bibliotek runtom i landet ordnar sagostunder för barn där dragqueens, män utklädda till kvinnor, läser sagor för barnen.

Dessa sagostunder har varit uppskattade av … Läs mer “Björn Söder (SD) – “Föräldrar som utsätter sina barn för sagoläsning med dragqueens på bibliotek borde bli föremål för utredning av socialtjänsten””

Read more

Sverigedemokrater vill bara sitta på en brygga och fiska – Johan Pehrsons nya bild av SD

Ni har säkert läst och hört om Johan Pehrson, som nu blivit formellt valt till liberalernas partiledare, och hans beskrivning av Sverigedemokraterna:

“En brun sörja och ett extrempopulistiskt parti”, som han uttryckte … Läs mer “Sverigedemokrater vill bara sitta på en brygga och fiska – Johan Pehrsons nya bild av SD”

Read more

Kjell Östberg: Nu är det dags att börja bygga motståndet!

Kjell Östbergs debattartikel har tidigare varit publicerad i tidningen Internationalen.

*****

Enligt SVT:s valundersökning VALU placerar sig 43 procent av väljarna till höger mot 37 till vänster. Det bekräftas av den socialdemokratiska … Läs mer “Kjell Östberg: Nu är det dags att börja bygga motståndet!”

Read more

Moderaternas svängning från “Öppna era hjärtan” till “Stoppa all invandring”

Det är nog en och annan som förvånat höjer på ögonbrynen inför Moderaternas snabba uppslutning vid Sverigedemokraternas sida. Ulf Kristoffersson, Maria Malmer Stenergard och Elisabeth Svantesson verkar rent lyriska när de beskriver … Läs mer “Moderaternas svängning från “Öppna era hjärtan” till “Stoppa all invandring””

Read more

SD-politiker påstår att sydsudaneser har lägst IQ – Nu döms han för hets mot folkgrupp

Det var i samband med regionfullmäktige Sörmlands sammanträde 27 april i år som Bertil Malmberg (SD) i ett anförande från talarstolen påstod:

“Olika folkgrupper har olika IQ och sydsudaneser har lägst IQ”.… Läs mer “SD-politiker påstår att sydsudaneser har lägst IQ – Nu döms han för hets mot folkgrupp”

Read more

Högern låtsas ha glömt bort hur kommunisterna behandlades

Varje försök till jämförelse mellan socialdemokratins historiska förhållningssätt till kommunismen med hur den svenska högern idag omfamnar Sverigedemokraterna saknar alla proportioner. Sverigedemokraterna har aldrig byggt folkligt demokratiska strukturer i hyresgästföreningar och solidaritetsrörelser Läs mer “Högern låtsas ha glömt bort hur kommunisterna behandlades”

Read more

Funktionsrätt Sverige: SD-ledamoten måste förlora sitt uppdrag i riksdagen

Oscar Sjöstedt, som är Sverigedemokraternas finansministerkandidat, var i veckans budgetdebatt kritisk till att en man med funktionsnedsättning fått uppehållstillstånd i Sverige.

– Vad säger ni om att i stället för att föra … Läs mer “Funktionsrätt Sverige: SD-ledamoten måste förlora sitt uppdrag i riksdagen”

Read more

RFSU: SD motarbetar konsekvent hbtq- och jämställdhetsfrågor

Sverigedemokraterna vill genomgående inskränka aborträtten, motverka hbtq-personers rättigheter och stoppa insatser för en jämlik och jämställd skola och förskola. Partiet försöker dessutom tysta kritiska röster genom att vilja dra in kommunalt stöd … Läs mer “RFSU: SD motarbetar konsekvent hbtq- och jämställdhetsfrågor”

Read more

Flera svensk-somalier avlidna på grund av coronaviruset – anhängare till SD jublar

Anhängare till Sverigedemokraterna anser att de avlidna svensk-somalierna får skylla sig själva, och vissa SD-sympatisörer uttrycker öppet glädje över deras död.

Minst sex av de 15 som dött av coronaviruset i Stockholmsområdet … Läs mer “Flera svensk-somalier avlidna på grund av coronaviruset – anhängare till SD jublar”

Read more