Symbolpolitik – Richard Jomshof (SD) vill förbjuda islamiska symboler

Richard Jomshof (SD) har kommit med ett nytt utspel. Nu vill han att islamiska symboler ska förbjudas.

“De representerar någonting som är väldigt farligt. Någonting som är väldigt dåligt. På samma sätt Läs mer “Symbolpolitik – Richard Jomshof (SD) vill förbjuda islamiska symboler”

Read more

Smaklig måltid – Smörgåstårta prydd med hakkorsflaggor gillas av SD-politiker

Jag sitter och bläddrar bland gamla bilder som jag sparat av någon anledning. Inte egna bilder utan bilder som jag hittat i tidningar och på andra ställen och som jag tänkt kan … Läs mer “Smaklig måltid – Smörgåstårta prydd med hakkorsflaggor gillas av SD-politiker”

Read more

Budkavlen går – Upp till kamp för Folkhögskolan!

Öppet brev till Utbildningsutskottets och Riksdagens ledamöter

Förmiddagskaffet fastnade i vrångstrupen när jag i veckan snubblade över en riksdagsmotion från SD-ledamoten Tobias Andersson, tillika ordförande i Sverigedemokraternas Ungdomsförbund. I den riktas en … Läs mer “Budkavlen går – Upp till kamp för Folkhögskolan!”

Read more

Funktionsrätt Sverige: SD-ledamoten måste förlora sitt uppdrag i riksdagen

Oscar Sjöstedt, som är Sverigedemokraternas finansministerkandidat, var i veckans budgetdebatt kritisk till att en man med funktionsnedsättning fått uppehållstillstånd i Sverige.

– Vad säger ni om att i stället för att föra … Läs mer “Funktionsrätt Sverige: SD-ledamoten måste förlora sitt uppdrag i riksdagen”

Read more

Debatt: Det finns ett alternativ, socialdemokrater!

Den bedrövliga anpassningen till Sverige-Demokraternas och moderaternas politik måste avbrytas!

Låt oss öppna våra hjärtan!

SD-ledaren Jimmy Åkesson gav statsministern godkänt i en intervju i Svenska Dagbladet den 20/11. ”Löfven har avsevärt … Läs mer “Debatt: Det finns ett alternativ, socialdemokrater!”

Read more