Nu har Tidöpartierna beslutat att elprisstödet ska hållas hemligt i 20 år

Nu har en riksdagsmajoritet bestående av regeringspartierna M, KD, tillsammans med stödpartiet SD, beslutat att elprisstödet ska vara sekretessbelagt i 20 år.

Motiveringen från regeringen är att “skydda enskildas personliga förhållanden”Läs mer “Nu har Tidöpartierna beslutat att elprisstödet ska hållas hemligt i 20 år”

Läs mer

Högerregeringens flyktingpolitik innebär nästan tvärstopp för mottagande av kvotflyktingar

Jag lyssnade delvis på dagens riksdagsdebatt. Men jag missade delar av partiledarnas inledande anföranden, så jag kan inte återge vad alla sade. Men jag noterade att Märta Stenevi (Mp) var vass … Läs mer “Högerregeringens flyktingpolitik innebär nästan tvärstopp för mottagande av kvotflyktingar”

Läs mer

Nu sällar sig Trelleborg till de kommuner som “chockhöjer” politikerarvodena för de högsta hönsen och tupparna

Tidigare har kommunmajoriteterna i Norrtälje och Strängnäs fått berättigad kritik för de ohemula höjningarna av arvodena till de politiker som sitter i toppen. (se lästips).

Nu har Trelleborg hamnat i samma … Läs mer “Nu sällar sig Trelleborg till de kommuner som “chockhöjer” politikerarvodena för de högsta hönsen och tupparna”

Läs mer

Vem är vår nya landsbygdsminister? Hur nöjd är du med hens arbetsinsats?

Aftonbladet har låtit utföra en betygssättning på ministrarna i den nya konservativa regeringen. Det är svenska folket som i en opinionsundersökning fått sätta betyg på ministrarna.

I en kommentar av Lena … Läs mer “Vem är vår nya landsbygdsminister? Hur nöjd är du med hens arbetsinsats?”

Läs mer

Tidigare SD-politiker byter till NMR – “Nu kan jag vara öppen med att jag är upplyst i judefrågan och rasmedveten”

Jag har tidigare skrivit i eFOLKET om SD-politikern Rafaela Håkansson från Katrineholm som demonstrerade med nynazister i Oslo 29 oktober.

Hennes sambo Max Fagerstedt, SD-politiker från Boxholm med uppdrag för SD … Läs mer “Tidigare SD-politiker byter till NMR – “Nu kan jag vara öppen med att jag är upplyst i judefrågan och rasmedveten””

Läs mer

Sverigedemokraterna: “Sverige bör överge EU:s klimatmål!”

I en intervju i Svenska Dagbladet säger Martin Kinnunen, Sverigedemokraternas klimatpolitiska talesperson, att Sverige bör överge EU:s klimatmål:

Klimatmålen är ju bara text på ett papper… Ett alternativ kan vara för Läs mer “Sverigedemokraterna: “Sverige bör överge EU:s klimatmål!””

Läs mer