Det blev stökigt på E20 i Eskilstuna i samband med den våldsamma kraschen under tisdagskvällen…

Efter olycka på E20 i Eskilstuna – Polisen utreder mordförsök

Två personer fick föras till Mälarsjukhuset efter en våldsam krasch i hög hastighet på motorvägen E20 i höjd med Svista i Eskilstuna under tisdagskvällen. Polisen rubricerar nu händelsen som försökt till mord, och man har inlett en utredning.

Det var vid halvsjutiden på tisdagskvällen som två personbilar ska ha varit inblandade i en trafikolycka på motorvägen E20 i höjd med Svista i Eskilstuna. Trafiken fick efter det stängas av i båda riktningar. Enligt Polisen ska det efter olyckan ha uppstått osämja mellan inblandade personer i olyckan, och enligt vittnen ska det ha varit en hög polisnärvaro på platsen.

Ena bilen var stulen

Enligt Polisen gör vittnesuppgifter gällande att de båda bilarna färdats i hög hastighet, och att den ena bilen har försökt preja den andra av motorvägen. I dessa höga hastigheter livsfarligt, menar Polisen – och därav rubriceringen försök till mord. En av de inblandade bilarna har dessutom visat sig vara stulen. Vid åttatiden på tisdagskvällen bärgades de båda olycksbilarna från platsen.

Två män fördes efter händelsen i ambulans till Mälarsjukhuset för vård. Deras skador är inte kända. I övrigt är Polisen ganska fåordig angående dramat på E20 i går kväll…

You May Also Like