Räddningstjänsten jobbade under natten med en sommarstugebrand strax utanför Eskilstuna…

Sommarstuga utanför Eskilstuna brann ner till grunden i natt

Strax före klockan halv fyra natten mot idag onsdag larmades polis och räddningstjänst om en brand i ett hus på landsbygden nordost om Eskilstuna. När räddningstjänst anländer visar det sig vara en sommarstuga som står helt övertänd.

– Inget tyder på att någon befunnit sig i huset när det börjat brinna. Vi har upprättat en anmälan om allmänfarlig vårdslöshet. Platsen kommer att spärras av när släckningsarbetet är färdigt, berättar Polisens presstalesperson.

Trafikolycka på E20 i Eskilstuna

Runt lunchtid igår tisdag larmades polis och räddningstjänst till E20 strax väster om Eskilstuna. Där hade en personbil kört in i vägräcket i södergående riktning. En kvinna ska ha varit inblandad i olyckan.

– Vi var på plats, och kvinnan som var inblandad i olyckan hade tagit sig ut ur fordonet. Hon var chockad men hade inte några fysiska skador, berättar Polisens presstalesperson.

Ambulans kallades ändå till platsen för att göra en kontroll.

Stopp i södergående riktning

Trafiken stoppades helt i riktning mot Arboga under räddningsarbetet. En dryg timma senare var polis och räddningstjänst färdiga på platsen. Bilen bärgades därifrån och trafiken började flyta på igen.

– Vi skrev en anmälan om trafikolycka utan misstanke om brott, säger Polisens presstalesperson.

– Utöver detta har vi under kvällen och natten mot idag onsdag haft ärenden om fylleri, viltolyckor, trafikkontroller samt diverse andra kontroller, berättar Polisen.

You May Also Like