Räddningstjänsten jobbade under onsdagskvällen med den anlagda bilbranden i stadsdelen Fröslunda…

Ännu en bilbrand i Eskilstuna – Och två personer påkörda av bilar

Klockan halv elva på onsdagskvällen larmades polis och räddningstjänst till Mossvägen i stadsdelen Fröslunda i Eskilstuna. Det med anledning av en brinnande bil i området.

– Ingen naturlig orsak kan ses till branden, så vi har upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand, berättar Polisens presstalesperson, Johnny Gustavsson.

På torsdagsförmiddagen står den eldhärjade bilen fortfarande kvar på Mossvägen i bostadsområdet.

Det finns inga vittnesuppgifter så här långt vad gäller onsdagskvällens bilbrand i Fröslunda.

Elsparkcyklist påkörd av bil i Eskilstuna

Klockan halv sex på onsdagskvällen fick en person föras till Mälarsjukhuset. Det efter att ha blivit påkörd av en bil i centrala Eskilstuna.

– Den påkörde personen färdades på en elsparkcykel när olyckan skedde, berättar Polisens presstalesperson.

Föraren av bilen, en man i 45-årsåldern, misstänks nu för vållande till kroppsskada samt för att ej ha iakttagit väjningsplikt på den aktuella olycksplatsen. Den drabbade elsparkföraren är i 20-årsåldern. Han ska enligt uppgift inte ha skadats allvarligt. Olyckan ska ha inträffat på Tullgatan, vid Rinmanskolan, i centrala Eskilstuna vid halv sex-tiden på onsdagskvällen.

Kvinna påkörd av bil i Eskilstuna

Tidigt på torsdagsmorgonen kom uppgifter om ännu en påkörd person i centrala Eskilstuna.

Det var strax före klockan sex på torsdagsmorgonen som det kom uppgifter om en kvinna som blivit påkörd av en bil. Olyckan ska ha inträffat på Kyrkogatan vid Fors Kyrka i centrala Eskilstuna.

Kvinnan ska efter olyckan ha varit vaken och talbar, men fördes ändå i ambulans till Mälarsjukhuset för kontroll. Hon ska bland annat ha skadat ena knät.

Föraren av bilen misstänks nu för vållande till kroppsskada i trafik.

Johnny Gustavsson, Polisen

You May Also Like