Offret fördes i ambulans till Mälarsjukhuset för vård – hans skador är okända…

Eskilstuna: Flera gärningsmän misshandlade och rånade ensam man i Fröslunda

Strax efter klockan fyra på tisdagseftermiddagen larmades polis och ambulans till Sturegatan i stadsdelen Fröslunda i Eskilstuna. Det med anledning av en pågående misshandel. Ett stort antal personer misshandlade i grupp en ensam ung man med slag och sparkar och tillhygge.

Flera vuxna vittnen ingrep för att försöka stoppa våldet. Ambulansen vårdade och förde sedan offret till Mälarsjukhuset för vidare vård.

– Flera förhör är gjorda med vittnen. Rättsläget är grovt rån då gärningsmännen avtvingade den drabbade personliga tillhörigheter, berättar Polisens presstalesperson, Johnny Gustavsson.

Många deltog i misshandeln

Enligt vittnesuppgifter ska det ha rört sig om ett stort antal personer som deltog i misshandeln, många av dem maskerade. Offret ska bland annat fått ta emot sparkar när han låg ner på marken. Skadeläget för den misshandlade/rånade mannen är i nuläget oklart, men hans skador bedöms i alla fall inte som livshotande. Det finns inga uppgifter om några gripanden i samband med händelsen…

Trafikolycka i Hällberga

Strax efter klockan fyra på tisdagseftermiddagen larmades polis och räddningstjänst till Hällberga strax utanför Eskilstuna. Det med anledning av en trafikolycka med två personbilar. Två personer togs om hand av ambulanspersonal.

– Bilarna blev liggande i diket och trafiken påverkades, men det fanns alternativa färdvägar, berättar Polisens presstalesperson, Johnny Gustavsson.

Skadeläget för de drabbade är oklart. De båda bilarna skulle senare bärgas från olycksplatsen…

Johnny Gustavsson, Polisen

You May Also Like