Motorvägen E20 fick under den tidiga lördagsmorgonen stängas av i södergående riktning efter olyckan…

Eskilstuna: Flera bilar inblandade i olycka på E20

Strax efter klockan halv sju på lördagsmorgonen larmades SOS om en trafikolycka. Olyckan hade inträffat på E20 i höjd med Kjula strax utanför Eskilstuna. Tre personbilar var från början inblandade i olyckan, varav en som hade kört in i mitträcket på motorvägen.

Enligt uppgift ska det ha handlat om en misslyckad omkörning i hög hastighet. Väglaget ska också ha varit halt på platsen. Tre bilar var från början inblandade i olyckan. Efter en stund ska ytterligare en fjärde bil ha drabbats, efter att denna körde in i de övriga olycksbilarna.

Stängde av E20 i ena riktningen

Bärgare kallades till platsen efter olyckan. Under räddningsarbetet fick E20 stängas av i södergående riktning. Eftersom olyckan inträffade tidigt på lördagsmorgonen var läget ändå relativt lugnt under räddningsarbetet utan större köbildning.

Även ambulans kallades till platsen, men det verkar inte som att någon av de inblandade ska ha ådragit sig några allvarligare skador, trots den höga hastigheten på motorvägen.

Ytterligare en olycka på E20

Senare, under lördagsförmiddagen, kom larm om ytterligare en trafikolycka på E20 – denna gång mellan Härad och Kjula strax utanför Eskilstuna. Det ska ha rört sig om två fordon med totalt fyra personer inblandade. Även denna gång i södergående riktning. Vägen stängdes under räddningsarbetet av i södergående riktning. Uppgifterna om denna olycka är för övrigt knapphändiga. Efter regn och snö har temperaturen under natten mot idag lördag fallit, och det kan vara halt på sina håll…

You May Also Like