Polisen fick under fredagen jobba med flera olika trafikolyckor som inträffade i och omkring Eskilstuna…

Smitningsolycka i Eskilstuna

Strax efter klockan tio på fredagskvällen fick Polisen larm om en trafikolycka där två personbilar hade kolliderat med varandra. Olyckan skedde i stadsdelen Skogstorp i Eskilstuna.

– När vi kom fram till platsen hade flera inblandade personer redan avvikit och försvunnit. Vi pratade med människor på plats för att försöka få en bättre bild av vad som hade inträffat. Man har efter det upprättat en anmälan om smitning från trafikolycka samt vårdslöshet i trafik, berättar Polisens presstalesperson.

Det finns inga uppgifter som tyder på att någon kom till allvarlig skada i samband med fredagens olycka i Skogstorp.

Flera trafikolyckor under fredagen

Utöver denna olycka rapporterades flera trafikolyckor i och kring Eskilstuna under fredagen. Bland annat ska en singelolycka ha inträffat i Lista under eftermiddagen, där en person uppges ha skadats allvarligt. Enligt uppgift ska en bil ha kört av vägen i hög hastighet och sedan hamnat i diket där den även krockade med några träd. Polisen har skrivit en anmälan om grov vårdslöshet i trafik. En person fördes i ambulans till Mälarsjukhuset.

Vidare ska två personbilar ha krockat på motorvägen E20 i Eskilstuna under fredagseftermiddagen. Ingen person kom till skada i samband med den olyckan, men det bildades långa köer i samband med räddningsarbetet.

– Utöver detta har vi under fredagskvällen och natten mot idag lördag bland annat hanterat ärenden kopplat till fylleri samt gjort diverse rutinmässiga kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten, berättar Polisens presstalesperson.

You May Also Like