Polisen i Eskilstuna har jobbat med flera olika ärenden under fredagseftermiddagen…

Man kastade sten mot bil i Torshälla – kunde gripas

Under fredagseftermiddagen fick Polisen in uppgifter om stenkastning mot en bil vid Edvardslund i Torshälla. En man kunde senare misstänkas för brottet.

Enligt en inringare så hade någon kastat sten mot en bil som körde i riktning in mot stan. Polispatruller tog sig till platsen och kunde med hjälp av information från vittnen identifiera en man som nu misstänks för att vara den skyldige.

– Brottsrubriceringen är i nuläget skadegörelse. Bilen har fått synliga skador, berättar Polisens presstalesperson, Tommy Thorngren.

Mannen omhändertogs

Då den misstänkte mannen visade tecken på att vara påverkad omhändertogs han. Förhör ska hållas med mannen senare under fredagen.

Trafikolycka i Torshälla

En trafikolycka skedde under fredagseftermiddagen i korsningen Holmenleden/Nybyvägen i Torshälla. Två bilar var involverade, och övrig trafik påverkades.

– En anmälan kommer att skrivas om att den ena föraren kan misstänkas för att inte ha iakttagit tillräckligt avstånd och därmed kan ha varit vållande, berättar Polisens presstalesperson, Tommy Thorngren.

Uppgifter fanns också om att en person eventuellt kunde vara skadad. Det är dock inga bekräftade uppgifter.

Mycket trafik vid olycksplatsen

Polispatrullerna på plats rapporterade under eftermiddagen att det var mycket trafik på platsen, och att det därmed skulle innebära påverkan för övriga trafikanter när arbete pågick på olycksplatsen.

You May Also Like