Det var mycket trångt vid olycksplatsen, och det bildades snabbt långa köer i eftermiddagsrusningen…

Trafikolycka vid Stålforsbron i Eskilstuna

Strax före klockan fyra på tisdagseftermiddagen fick polis och räddningstjänst larm om en trafikolycka i Eskilstuna – närmare bestämt vid Stålforsbron i närheten av Gillbergaplan.

En bil ska på platsen ha kört rakt in i broräcket. Enligt Räddningstjänsten var det en kraftig kollision, men det finns inga uppgifter om personskador. Bråte och skräp ska dock ha spridits ut över vägbanan, och räddningsarbetet påverkade eftermiddagstrafiken ordentligt.

eFOLKET:s Facebook-sida finns en filmsnutt från olycksplatsen.

Då gick järnvägsbommarna ner

Det rådde i det närmaste kaos vid och förbi olycksplatsen. Långa bilköer bildades snabbt – köer som började ända vid Bellmansplan. När ett räddningsfordon sicksackade sig fram till olycksplatsen gick plötsligt järnvägsbommarna ner och försvårade situationen ytterligare.

Ytterligare en trafikolycka

Strax efter klockan fyra (bara en stund senare) kom ytterligare ett larm om en trafikolycka, en singelolycka. Den här gången handlade det om en personbil som enligt uppgifter skulle ha kört in i en stolpe vid Klostergatan/Carlavägen i Eskilstuna. Det ska handla om en stolpe med trafikljus.

Samtliga trafikljus i korsningen sattes ur spel – bilen fick bärgas från olycksplatsen.

– Föraren fördes med ambulans till Mälarsjukhuset för kontroll. Vi har talat med vittnen och kommer även att höra den drabbade föraren för att utreda vad som inträffade, berättar Polisens presstalesperson, Johnny Gustavsson.

Johnny Gustavsson, Polisen.

You May Also Like