På platsen ska bland annat en trasig fönsterruta ha påträffats…

Inbrott på skola i Torshälla under natten

Strax efter klockan halv tre natten mot idag måndag fick Polisen larm om att en person ska ha kastat sten mot en ruta vid en skola i Torshälla. Polisen åkte då ut till platsen för att kontrollera vad som hänt.

Efter kontroll påträffade man en krossad glasruta samt en uppbruten dörr. Ingen gärningsperson hittades i samband med detta.

– Vi har upprättat en anmälan gällande stöld. I nuläget är det oklart om något har tillgripits i samband med nattens händelsen, säger Polisens presstalesperson.

Krock med lyktstolpe – en till sjukhus

En bil krockade av okänd anledning med en lyktstolpe på Folkestaleden i Eskilstuna under söndagskvällen.

Det var sent på söndagskvällen som larmet om olyckan kom. Både polis, ambulans och räddningstjänst åkte då ut till olycksplatsen. Enligt uppgift ska Räddningstjänsten ha behövt klippa upp bilen för att få ut den skadade personen. Personen ska efter det ha förts i ambulans till Mälarsjukhuset för vård.

Skadeläget för den drabbade är okänt liksom vad som låg bakom olyckan…

– Utöver detta har vi under kvällen och natten mot idag måndag hanterat viltolyckor samt gjort diverse rutinmässiga kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten, berättar Polisens presstalesperson.

You May Also Like