Trafikljusen i korsningen på Bellmansplan jämnades med marken…

Eskilstuna: Bil mejade ner trafikljus på Bellmansplan

Omkring klockan åtta på onsdagskvällen kom larm om en trafikolycka på Bellmansplan i Eskilstuna. En personbil hade på platsen kört ner trafikljus i korsningen på Skogstorpsvägen i höjd med Bellmansplan/Brunnsbacken.

Ambulans anlände till platsen, men det fanns under kvällen inga uppgifter om personskador.

Efter en stund anlände även polis och räddningstjänst, och man hjälptes åt att flytta bort fordonet från korsningen, varpå trafiken kunde flyta på igen.

Vårdslöshet i trafik

Föraren, en man i 20-årsåldern, är nu misstänkt för vårdslöshet i trafik. Enligt uppgift ska han i samband med olyckan ha gjort en vårdslös omkörning strax innan trafikljusen och i samband med det förlorat kontrollen över fordonet. Bilen blev rejält skadad.

Skåpbil körde i diket

Under onsdagsförmiddagen skedde en annan trafikolycka strax utanför Eskilstuna. På länsväg 920 i höjd med Hällberga hade under förmiddagen en skåpbil på något sätt kört av vägen och hamnat nere i ett dike.

Trafiken fick stängas av i båda riktningar medan blåljuspersonal arbetade på platsen. Enligt uppgift fick en person föras till Mälarsjukhuset i ambulans efter olyckan. Skadeläget var under onsdagen okänt.

You May Also Like