Polisen i Eskilstuna har som vanligt jobbat med flera olika ärenden under det senaste dygnet…

Anlagd bilbrand på Klostergatan i Eskilstuna

Strax före klockan halv elva på måndagskvällen beordrades polis och räddningstjänst till Klostergatan i Eskilstuna. Det med anledning av en pågående bilbrand.

Bilen verkade varit parkerad, och ingen person fanns i fordonet.

– Då ingen naturlig orsak kunnat hittas till branden har vi upprättat en anmälan om skadegörelse genom brand, berättar Polisens presstalesperson, Johnny Gustavsson.

Det finns i nuläget ingen misstänkt person efter nattens bilbrand.

Drograttfyllerist stoppad i Eskilstuna

Strax före klockan fyra natten mot idag tisdag gjorde en polispatrull en fordons- och förarkontroll på Nybron i centrala Eskilstuna. Under kontrollen uppstod misstanke om drograttfylleri.

– Föraren, en man i 35-årsåldern, togs med för provtagning och misstänks nu för drograttfylleri samt ringa narkotikabrott för eget bruk, berättar Polisens presstalesperson, Johnny Gustavsson.

I samband med detta misstänks också en passagerare i samma bil för ringa narkotikabrott för eget bruk.

Cyklist påkörd av bil i Torshälla

Polis och räddningstjänst larmades vid lunchtid på tisdagen till Eskilstunavägen i Torshälla. En bilist och en cyklist hade på platsen kolliderat.

Under räddningsarbetet var det begränsad framkomlighet förbi olycksplatsen. Cyklisten var efter olyckan vaken och talbar, men fördes i ambulans till Mälarsjukhuset för närmare vård.

Vårdslöshet i trafik

– Bilisten är efter händelsen misstänkt för vållande till kroppsskada samt vårdslöshet i trafik, berättar Polisens presstalesperson, Johnny Gustavsson.

Johnny Gustavsson, Polisen.

You May Also Like