En man i 20-årsåldern är nu misstänkt för vållande till kroppsskada efter trafikolyckan i Nyfors under måndagskvällen…

Eskilstuna: Kvinna och hund påkörda av bil igår kväll – hunden avled

En kvinna i 55-årsåldern och en hund som var ute på en kvällspromenad skadades under måndagskvällen efter att ha blivit påkörda av en bilist i Eskilstuna. Olyckan ägde rum strax före klockan åtta på kvällen i stadsdelen Nyfors i närheten av Järntorget – närmare bestämt Tegelbruksgatan.

– Kvinnan fördes i ambulans till Mälarsjukhuset. Hunden fördes till veterinär. Den 55-åriga kvinnan skadades dock inte allvarligt, berättar Polisens presstalesperson, Angelica Israelsson Silfver.

Ung man misstänkt

Olyckan skapade ett stort räddningspådrag under måndagskvällen med både polis, räddningstjänst och ambulans. En man i 20-årsåldern är nu misstänkt för vållande till kroppsskada efter incidenten, och Polisen har upprättat en anmälan. Hunden fördes efter olyckan till veterinär men avled senare av sina skador.

Tegelbruksgatan/Järntorget i Nyfors.

– Utöver detta har vi under kvällen och natten mot idag tisdag haft ärenden om viltolyckor med rådjur och vildsvin, trafikkontroller, fylleri samt diverse andra kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten. Dock har inga grövre våldsbrott kommit till vår kännedom, berättar Polisens presstalesperson, Angelica Israelsson Silfver.

Angelica Israelsson Silfver, Polisen

You May Also Like