Polisen kunde på platsen utanför butiken gripa tre ungdomar sent på tisdagskvällen…

Eskilstuna: Butikspersonal misshandlades – tre ungdomar gripna under tisdagskvällen

Strax före klockan elva på tisdagskvällen fick Polisen rycka ut på ett larm – larmet visade sig vara ett överfallslarm och kom från en livsmedelsbutik i centrala Eskilstuna.

På platsen kontrollerade Polisen tre personer utanför butiken, och dessa tre greps sedan. Det efter att det framkommer att en butiksanställd misshandlats och hotats.

Misshandel och olaga hot

– Det handlar om en pojke i 17-årsåldern som nu är misstänkt för misshandel. De övriga två, en pojke i 16-årsåldern samt en man 20-årsåldern misstänkt för olaga hot, berättar Polisens presstalesperson, Marcus Anefur.

Den butiksanställda som blev misshandlad ska inte ha behövt uppsöka sjukvård efter händelsen.

Trafikolycka på E20 i Eskilstuna under onsdagsmorgonen

Strax efter klockan sju på onsdagsmorgonen inträffade en trafikolycka på E20 i Eskilstuna. En bil ska av okänd anledning ha kört av vägbanan och vidare ut i terrängen.

Olycka ska ha skett mellan trafikplatserna Årby och Marielund i riktning mot Arboga. Vägen var efter händelsen delvis avstängd. Räddningstjänsten blev tvungen att klippa upp den olycksdrabbade bilen för att få ut föraren.

Fördes till sjukhus

– Föraren, en man i 30-årsåldern, var efter olyckan vaken och talbar. Han fördes senare till Mälarsjukhuset för vidare vård, berättar Polisens presstalesperson, Marcus Anefur.

Det finns i nuläget inga fler uppgifter kring mannens skadeläge.

Köbildning

Ett körfält (mot Arbogahållet) blev under onsdagsmorgonen avstängt i samband med räddningsarbetet, varpå det bildades köer. Det finns i nuläget inga misstankar om brott i samband med morgonens olycka.

You May Also Like