Gunnar Wall: “Det finns inga bevis mot Skandiamannen”

 • Tidningen Filter pekar ut Skandiamannen som Palmes mördare
 • Författaren och experten på Palme-utredningen Gunnar Wall är dock skeptisk till påståendet
 • “Det är väldigt många frågor och mycket osäkerhet runt det hela”
 • I veckan publicerade tidningen Filter en artikel där man pekar ut en person som misstänkt för mordet på Olof Palme...

  Läs mer

  Den stora mörkläggningen: Utredningen om mordet på Olof Palme

  SVT:s Uppdrag Granskning har på ett förtjänstfullt sätt satt strålkastarljus på några av de skandalösa omständigheter som präglat utredningarna om mordet på Sveriges statsminister Olof Palme.

  Den skurkaktige spanaren och energiske förhörsledaren Thure Nässén oegentligheter med syftet att få Christer Pettersson fälld har stått i centrum för granskningen i tv-dokumentären...

  Läs mer

  Palme-utredningens chef: “Att vi kommer att klara upp det här är jag helt övertygad om”

  Krister Petersson, som sedan ett år varit förundersökningsledare i utredningen om mordet på Olof Palme, säger nu att han är helt övertygad om att en lösning är inom sikte.

  – Vi håller flera förhör i veckan och har kontakt med myndigheter i flera länder, berättade i går (21 februari) Petersson i SVT:s Aktuellt (och citerad i tidningen Expressens nätupplaga)...

  Läs mer

  Stort stöd för kärnvapenförbud

  Som eFOLKET tidigare i flera artiklar påvisat, finns det inom det socialdemokratiska partiet ett utbrett motstånd mot krigsminister Peter Hultqvists följsamhet gentemot Trump-regeringen. På Olof Palmes Internationella Center har kritiken mot Hultqvist – av många betraktad som en inflytelse- och påverkansagent för Nato och kärnvapenmakten USA – uppenbarligen varit mycket stark.

  ..
  Läs mer