Eventuellt VM-firande i Stockholm ställs in efter höjd terrorhotsnivå

Om Sveriges damlandslag tar hem bronset på lördag kommer det planerade firandet i Stockholm inte att bli av. Det meddelar nu Svenska Fotbollförbundet.

Säpos besked om att sannolikheten för ett terrorattentat mot … Läs mer “Eventuellt VM-firande i Stockholm ställs in efter höjd terrorhotsnivå”

Read more

Moraliskt rutten NATO-överenskommelse med Erdoğan – Högern och militaristerna jublar

Svenska medier har sedan igår kväll idogt basunerat ut borgarhögerns och de svenska Pentagon-dyrkande militaristernas jubel över att ett nytt och till synes avgörande steg tagits i marschriktning mot ett svensk medlemskap … Läs mer “Moraliskt rutten NATO-överenskommelse med Erdoğan – Högern och militaristerna jublar”

Read more

Mordet på Olof Palme – “Rolf” var länken mellan apartheidregimens svenska spion och SÄPO-chefen

eFOLKET tackar Anders Hasselbohm för hans klarläggande nedan. Som framgår av det Hasselbohm skriver och det utdrag ur dokument som den sydafrikanska sanningskommissionen (TRC) tagit i beslag, hade den svenske spionen “Jan” Läs mer “Mordet på Olof Palme – “Rolf” var länken mellan apartheidregimens svenska spion och SÄPO-chefen”

Read more

Pyromani, byråkratisk slentrian eller mörkläggning i självintresse? Olof Palmes personakt på Säpo förmodas vara uppeldad

Fram till 1999 arbetade man så att allt som inte längre var relevant för Säkerhetspolisen skulle brännas. Det kan vara så att handlingar rörande Olof Palmes person därför eldats upp. Det finns Läs mer “Pyromani, byråkratisk slentrian eller mörkläggning i självintresse? Olof Palmes personakt på Säpo förmodas vara uppeldad”

Read more

Mordet på Olof Palme – Det går inte att “komma runt” Alf Karlsson

Onsdagen den 10 juni hölls den med spänning emotsedda presskonferensen rum. Åklagaren Krister Petersson hade redan i februari meddelat att han före halvårsskiftet skulle presentera “en sorts lösning” på mordgåtan Olof Palme.… Läs mer “Mordet på Olof Palme – Det går inte att “komma runt” Alf Karlsson”

Read more

Mordet på Olof Palme – Vem var “toppchefen på SÄPO” med kodnamnet “R”?!

Den 22 april 1986 gjorde den Europa-ansvarige inom den sydafrikanska apartheidregimen, John Shearer Adam, en blixtvisit till Stockholm. Han anlände till Arlanda 12.00, och återvände med flyg 08.00 dagen därpå.

Sju veckor … Läs mer “Mordet på Olof Palme – Vem var “toppchefen på SÄPO” med kodnamnet “R”?!”

Read more