De fyra ungdomarna i 20-årsåldern inkom till Mälarsjukhusets akutmottagning sent under lördagskvällen…

Eskilstuna: Fyra personer rånades och misshandlades under Allhelgonahelgen

Fyra personer ska under lördagskvällen ha kommit till akuten vid Mälarsjukhuset i Eskilstuna – tre män och en kvinna i 20-årsåldern. De fyra hade tidigare under kvällen blivit utsatta för både rån och misshandel. Det rapporterar Eskilstuna-Kuriren.

Det var sent på lördagskvällen som tre män och en kvinna, alla i 20-årsåldern, kom in till akutmottagningen i Eskilstuna. De berättade att de tidigare under kvällen blivit utsatta för ett rån, och i samband med detta också blivit misshandlade. Rånet ska ha skett i en bil i centrala Eskilstuna.

Många frågetecken kring händelsen

Brottsrubriceringen är i nuläget grovt rån, övergrepp i rättssak, misshandel och även sexuellt ofredande. I nuläget är det oklart hur många gärningsmän som var inblandade i händelsen. Även skadeläget för de som utsattes för misshandel är oklart. Ingen är än så länge gripen efter lördagens händelse.

Rattfull inblandad i viltolycka i Råby-Rekarne

En man, som under lördagskvällen var med om en viltolycka, misstänks nu för flera brott. Det började med att en förbipasserande stannade vid olycksplatsen för att hjälpa till. Denne noterade då att föraren, som är i 45-årsåldern, verkade lukta alkohol.

Polis kallades till platsen och mannen blev senare gripen misstänkt för stöld, då ett släp som denne hade med sig visade sig vara stulet. Det ska också ha funnits andra stulna föremål lastat på släpet.

Misstänkt på flera punkter

– Mannen misstänks också för drograttfylleri, grovt brott mot knivlagen, samt narkotikainnehav, berättar Polisens presstalesperson.

Händelsen ska ha tagit sin början runt klockan halv tolv på lördagskvällen i trakterna kring Råby-Rekarne i Eskilstuna.

You May Also Like