Polisen i Eskilstuna har som vanligt haft att göra under det senaste dygnet – till och med på polisstationen uppstod det tumult under helgen…

Man misshandlade kvinna i Eskilstuna – kvinnan fördes till sjukhus

Klockan elva på lördagskvällen larmades Polisen till en adress i Eskilstuna. Det med anledning av ett bråk inomhus. En man misstänks nu för att ha misshandlat en närstående kvinna.

Polisen åkte till den aktuella adressen och mannen greps. Han är nu misstänkt för misshandel.

– Mannen anhölls senare under natten. Kvinnan fördes till Mälarsjukhuset med ambulans, men hon var vaken och talbar, berättar Polisens presstalesperson, Dennis Johansson Strömberg.

Det finns ingen närmare information om kvinnans tillstånd. Mannen är i 60-årsåldern.

Tumult i arresten

I samband med att arrestpersonal på polisstationen i Eskilstuna utförde arbetsuppgifter i arresten gick en av de intagna plötsligt till attack mot personalen.

Det var vid halvtolvtiden på lördagskvällen som tumultet uppstod. Den intagna, en man i 40-årsåldern, misstänks nu för våld mot tjänsteman samt våldsamt motstånd.

– En av arrestvakterna fördes till Mälarsjukhuset för kontroll, berättar Dennis Johansson Strömberg.

Drograttfylla på Carlavägen

Strax efter lunchtid på lördagen fick Polisen vetskap om en bilist som hade kört in i en betongsugga på Carlavägen i Eskilstuna, varpå Polisen begav sig till platsen.

Föraren, en man i 30-årsåldern, visade tecken på narkotikapåverkan. Mannen saknade dessutom körkort. I bilen påträffades också en mindre mängd misstänkt narkotika.

– Han misstänks nu för drograttfylleri, olovlig körning, ringa narkotikabrott för eget bruk och ringa narkotikabrott gällande innehav, säger Dennis Johansson Strömberg.

Mannen fick sedan följa med Polisen för provtagning.

Smitningsolycka på E20

Polisen larmades under lördagsmorgonen om en trafikolycka på E20 i krokarna av Hällby i Eskilstuna. Enligt larmet hade en bilist på platsen kört in i ett räcke.

Polisen åkte ut till den aktuella platsen, men när de kom dit var föraren borta.

– Händelsen rubriceras som smitning från trafikolycksplats, säger Dennis Johansson Strömberg.

Det fanns under helgen ingen misstänkt för brottet.

– Under det senaste dygnet har vi även hanterat rutinärenden, exempelvis berusade personer, viltolyckor och trafikkontroller, berättar Polisens presstalesperson, Dennis Johansson Strömberg.

Dennis Johansson Strömberg, Polisen.

You May Also Like