Polisen i Eskilstuna har under det senaste dygnet arbetat med flera olika ärenden – bland annat ett bråk på motorvägen E20 i Eskilstuna…

Drograttfyllerist stoppad i Eskilstuna under natten

Vid kvart i ettiden natten mot idag onsdag kontrollerades ett fordon i stadsdelen Mesta i Eskilstuna. Det hela resulterade i ett drograttfylleri på föraren som är i 18-årsåldern.

Även en passagerare i bilen misstänks nu för ringa narkotikabrott för eget bruk samt innehav. Även denna person ska vara i 18-årsåldern.

Båda blev medtagna för kroppsbesiktning. Efter förhör släpptes de båda på fri fot, men misstankarna kvarstår, och Polisen har inlett ett ärende.

Trafikolycka resulterade i bråk i Eskilstuna

Vid halvsjutiden på tisdagskvällen ska två personbilar ha varit inblandade i en krasch på motorvägen E20 i höjd med Svista i Eskilstuna. Trafiken fick efter det stängas av i båda riktningar.

Polis, ambulans och räddningstjänst beordrades ut till den aktuella olycksplatsen på E20. Enligt Polisen ska det efter olyckan ha uppstått osämja mellan inblandade personer i olyckan, och enligt vittnen ska det ha varit en hög polisnärvaro på platsen.

Söker vittnen

Polisen vill gärna komma i kontakt med vittnen för att kunna reda ut hur olyckan under tisdagskvällen gick till. Man kan som vanligt tipsa Polisen på telefonnummer 11414.

Vid åttatiden på tisdagskvällen bärgades de båda olycksbilarna från platsen.

Bilbrand i Näshulta

Under natten mot igår tisdag larmades polis och räddningstjänst angående en brinnande bil på länsväg 214 i Näshulta strax utanför Eskilstuna. Förbipasserande hade sett bilen liggande i ett dike och stannat för att kontrollera om det fanns människor kvar i bilen – men så var inte fallet.

Polisen skrev efter det en anmälan om skadegörelse genom brand av okänd gärningsman.

You May Also Like