Eskilstuna: Palestinakommittén manifesterar för mänsklighet, anständighet och rättvisa

Palestinakommittén Folke Bernadotte i Eskilstuna anordnar i morgon (lördagen 27/1)  på Fristadstorget en manifestation mot antisemitism, islamofobi, antiziganism och afrofobi.

Manifestationen inleds klockan 14.30. Palestinakommittén hälsar alla vänner av anständighet, rättvisa och … Läs mer “Eskilstuna: Palestinakommittén manifesterar för mänsklighet, anständighet och rättvisa”

Read more

Tidigare SD-politiker byter till NMR – “Nu kan jag vara öppen med att jag är upplyst i judefrågan och rasmedveten”

Jag har tidigare skrivit i eFOLKET om SD-politikern Rafaela Håkansson från Katrineholm som demonstrerade med nynazister i Oslo 29 oktober.

Hennes sambo Max Fagerstedt, SD-politiker från Boxholm med uppdrag för SD Östergötland, … Läs mer “Tidigare SD-politiker byter till NMR – “Nu kan jag vara öppen med att jag är upplyst i judefrågan och rasmedveten””

Read more

Karolinska Universitetssjukhusets ledning trakasserar kritiker av Israels våldspolitik

SVT:s Uppdrag granskning den 6 november sågs förhoppningsvis av många. Grävande och avslöjande journalistik av bästa sort. Ämnet för kvällen var de anklagelser om antisemitism som för ett år sedan riktades mot … Läs mer “Karolinska Universitetssjukhusets ledning trakasserar kritiker av Israels våldspolitik”

Read more

Debatt om antisemitismen: Martina Johansson och Ann-Cathrin Rothlind bemöter Peter Widén – som besvarar bemötandet

Svar till eFOLKETs Peter Widén från

Centerpartiets Martina Johansson och Ann-Cathrin Rothlind.

Peter Widén har i eFOLKET publicerat ett debattinlägg som inte togs in av E-Kuriren som repliksvar till vår replik till … Läs mer “Debatt om antisemitismen: Martina Johansson och Ann-Cathrin Rothlind bemöter Peter Widén – som besvarar bemötandet”

Read more