Polisen i Eskilstuna har som vanligt jobbat med flera olika ärenden under det senaste dygnet…

Ännu ett personrån i Eskilstuna

Vid elvatiden på fredagskvällen fick Polisen in ett larm om ett personrån i centrala Eskilstuna. Två pojkar i 15-årsåldern hade på platsen blivit utsatta för ett rån.

Enligt Polisen ska det ha varit två gärningspersoner som utförde rånet. De två rånade pojkarna ska inte ha blivit fysiskt skadade i samband med händelsen.

Det är oklart vad rånarna fick med sig. Polisen har i nuläget ingen gripen för händelsen. Brottsrubriceringen är rån samt övergrepp i rättssak.

Brand i källare i Eskilstuna

Runt klockan halvtvå natten mot idag lördag larmades polis och räddningstjänst till Harvargatan i Eskilstuna. Det med anledning av en brand i en byggnad.

Det visade sig vara en elscooter som brann nere i källaren. Branden släcktes och Polisen misstänker inget brott i samband med denna händelse.

Anlagd brand i Parkenområdet i Eskilstuna

Cirka klockan två natten mot idag lördag larmades polis och räddningstjänst till Albertina Nyströms Väg i Eskilstuna. Det ska ha handlat om en brand utomhus i en container.

– Vi kunde inte hitta någon naturlig förklaring till branden, därför kommer en anmälan om skadegörelse genom brand att skrivas, säger Polisens presstalesperson, Johnny Gustavsson.

Johnny Gustavsson, Polisen

You May Also Like