Polisen grep något senare tre misstänkta gärningspersoner som färdades i en bil…

Ensam 20-åring rånades av tre gärningsmän i Skogstorp i Eskilstuna

Strax efter klockan halvtre natten mot idag lördag larmades Polisen till stadsdelen Skogstorp i Eskilstuna. Det med anledning av ett personrån.

En man i 20-årsåldern hade på platsen blivit rånad på hans tillhörigheter, och i samband med detta även fått motta ett slag från en av rånarna. Målsägande ska inte ha behövt sjukhusvård. Tre misstänkta gärningspersoner ska efter händelsen ha lämnat platsen i en bil. Den drabbade mannen kunde dock ge Polisen en beskrivning av både männen och bilen.

Trio i bil stoppade

– Polispatruller började leta efter bilen och en knapp timme senare fick en polispatrull stopp på en bil. Tre män i 20-årsåldern färdades i bilen, och alla tre greps misstänkta för rån, berättar Polisens presstalesperson, Angelica Israelsson Silfver.

Samtliga har anhållits

Tidigt på lördagsmorgonen meddelade Polisen att samtliga tre män också anhållits av åklagare. De är nu skäligen misstänkta för rån.

– Utöver detta har vi under kvällen och natten mot lördag också haft ärenden om rattfylleri, psykisk ohälsa, trafikbrott, viltolyckor, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten, berättar Angelica Israelsson Silfver.

Angelica Israelsson Silfver, Polisen.

You May Also Like