Polisen i Eskilstuna har som vanligt jobbat med flera olika ärenden under det senaste dygnet…

Stökig helg för Polisen i Eskilstuna

Polisen i Eskilstuna har haft en del att stå i under det senaste dygnet. Kvinnomisshandel, personrån och bilbränder är några av ärendena som man fått jobba med.

  • Tidigt på lördagsmorgonen kom ett larm om en brand i ett industriområde i Eskilstuna. Det visade sig vara en lastbil som brann. En anmälan om skadegörelse har upprättats av Polisen.
  • Vid lunchtid på lördagen fick Polisen larm om en misshandel i en bostad i stadsdelen Nyfors. Väl på plats greps en man i 30-årsåldern. Han ska ha misshandlat en kvinna som han har en relation med. Misshandeln ska ha skett inför kvinnans barn, varför mannen nu inte bara är misstänkt för misshandel, utan även för barnfridsbrott. Kvinnan fördes till Mälarsjukhuset för kontroll men ska enligt uppgift inte ha blivit allvarligt skadad.
  • Senare under lördagseftermiddagen larmades Polisen till Willys-butiken vid Tivoliallén i Eskilstuna. En man hade i butiken tillgripit varor och även hotat butikspersonalen. Mannen, som är i 40-årsåldern, greps. Han är nu misstänkt för olaga hot och stöld.
  • Under lördagseftermiddagen inträffade också ett personrån i stadsdelen Nyfors. Det var vid fyratiden på lördagseftermiddagen som Polisen fick larm om att en man i 20-årsåldern utsatts för ett rån i ett garage i närheten av ICA-butiken i området. Fem personer ska ha attackerat mannen med ett tillhygge och därefter tagit mannens mobiltelefon. Polisen har i nuläget ingen gripen efter rånet. Polisen söker vittnen till händelsen. Den utsatte mannen ska enligt uppgift ha klarat sig utan fysiska skador.
  • Vid elvatiden på lördagskvällen fick Polisen göra en anmälan om smitning från trafikolycksplats. Det efter att en personbil kolliderat med en annan bil på Hamngatan i centrala Eskilstuna och sedan kört från platsen utan att lämna uppgifter till den andra parten. Mindre skador uppstod i samband med kollisionen på målsägandens bil. Enligt Polisen har man uppgifter på identiteten på det andra fordonet som smet från olycksplatsen.
  • En villa i Stora Smedby i Tumbo strax utanför Eskilstuna började brinna under natten mot idag söndag. De boende i villan ska själva ha lyckats ta sig ut ur huset. Eventuellt kan de ha inandats en del rök. Räddningstjänsten beräknas vara kvar på platsen under söndagsförmiddagen.

You May Also Like