Polisen i Eskilstuna har som vanligt jobbat med flera olika ärenden under det senaste dygnet…

Man anhållen efter misstänkt våldtäkt i Eskilstuna

Under lördagsmorgonen fick Polisen kännedom om en misstänkt våldtäkt som inträffat i en bostad i Eskilstuna. En man misstänks för att ha våldtagit en kvinna.

Den misstänkte mannen greps av polis och har under lördagen anhållits. Det efter beslut av åklagare.

– Det handlar om en man i 25-årsåldern. Han misstänks för att ha våldtagit en kvinna i vuxen ålder, berättar Polisens presstalesperson, Monica Bergström.

Mannen och kvinnan är inte obekanta med varandra. Det finns inga uppgifter om eventuella skador för den drabbade kvinnan. Förundersökningen leds nu av åklagare.

Olaga intrång och narkotikabrott i Skogsängen

Strax före midnatt natten mot lördag larmades Polisen med anledning av ett misstänkt pågående inbrott i en lägenhet i stadsdelen Skogsängen i Eskilstuna. Flera personer hade hörts inne i en lägenhet där ingen bor för tillfället.

Flera polispatruller beordrades ut till den aktuella adressen i Skogsängen. När polis kom fram till platsen påträffades tre personer i lägenheten.

– De tre personerna misstänks nu för olaga intrång samt ringa narkotikabrott för eget bruk, berättar Monica Bergström.

De misstänkta är alla mellan 15 och 20 år gamla.

– Under natten mot idag lördags har vi även hanterat rutinärenden, som exempelvis berusade personer, trafikolyckor, trafikkontroller och personer med psykisk ohälsa, berättar Polisens presstalesperson, Monica Bergström.

Monica Bergström, Polisen

You May Also Like