Räddningstjänsten kommer att stanna kvar på platsen tills branden är helt släckt…

Villa totalförstörd i brand i Eskilstuna

Vid halvsjutiden på onsdagskvällen fick Räddningstjänsten larm om en villabrand i området Djursta i Eskilstuna. Brandförloppet ska ha varit snabbt och villan blev efter bara en stund helt övertänd.

När Räddningstjänsten anlände till platsen kunde man konstatera att samtliga personer som befunnit sig i villan var ute. Det finns således inga uppgifter om skadade.

Villan totalt övertänd

Det ska handla om en fullt utvecklad villabrand. Både polis och räddningstjänst befann sig under onsdagskvällen på plats i Djursta. Polisen bistod med att hålla nyfikna åskådare på behörigt avstånd. Senare under onsdagskvällen meddelade Räddningstjänsten att man kommer låta villan brinna ner till grunden. Räddningstjänsten kommer att stanna kvar på platsen tills dess att branden är helt släckt.

Den röda ringen på kartan visar området Djursta. Djursta är ett bostadsområde med villor, radhus och lägenheter i stadsdelen Skiftinge i Eskilstuna. Brandorsaken är i nuläget okänd men polisen misstänker inget brott. Ingen person kom till skada vid branden.

You May Also Like