Räddningstjänsten fick under helgen rycka ut på flera olika bränder…

Pizzeria utanför Eskilstuna brann ner till grunden

Vid halvelvatiden på söndagskvällen fick Räddningstjänsten rycka ut till en fullt utvecklad brand i Kjula strax utanför Eskilstuna. Väl på plats kunde man konstatera att det handlade om en pizzeria.

Restaurangen gick inte att rädda, och den brann ner till grunden.

Ingen person ska ha kommit till skada. Det är i nuläget oklart vad som startade branden, men enligt uppgifter ska det ha brunnit i takfoten samt i en trall på uteserveringen.

– I nuläget klassar vi det hela som misstänkt mordbrand, men den brottsrubriceringen kan komma att ändras, säger Eskilstunapolisen.

Söndagskvällens brand i pizzerian i Kjula strax utanför Eskilstuna…

Mer från Eskilstunapolisen

Flera bilbränder i Eskilstuna

Vid halvtolvtiden på söndagskvällen larmades Räddningstjänsten till stadsdelen Årby i Eskilstuna. Där stod två bilar i lågor.

Räddningstjänsten lyckades så småningom släcka branden. Branden hann inte sprida sig till övriga bilar eller byggnader.

Personer har sprungit från platsen

Brottsrubriceringen är i nuläget grov skadegörelse. Enligt uppgifter ska vittnen ha sett personer springa från platsen i samband med branden. Polisen jobbar vidare med ärendet under måndagen.

Bilbrand i Fröslunda

En bil ska även ha brunnit i stadsdelen Fröslunda i helgen i krokarna av Mossvägen. Larmet kom till Räddningstjänsten under natten mot lördag, och när Räddningstjänsten kom fram var bilen redan övertänd.

I det fallet har en anmälan om skadegörelse genom brand upprättats. Inte heller i detta fall ska någon ha kommit till skada och branden ska inte ha spridit sig.

You May Also Like