Polisen i Eskilstuna har som vanligt jobbat med flera olika ärenden under det senaste dygnet…

Misshandel i centrala Eskilstuna i natt

Strax före midnatt natten mot idag fredag larmades Polisen till Eskilsparken i centrala Eskilstuna. Det med anledning av att vittnen sett någon bli jagad inne i parken, och att ett vapen eventuellt kunde vara inblandat.

– När vi anlänt till platsen skapades kontakt med den kvinna och man som ska ha blivit jagade. Det visade sig att inget vapen varit inblandat. Däremot hade mannen i 20-årsåldern blivit misshandlad, berättar Polisens presstalesperson, Angelica Israelsson Silfver.

Ingen har gripits i ärendet, och den drabbade (offret) ville inte heller medverka i polisutredningen. Ingen person behövde uppsöka sjukvård.

Grov misshandel i Torshälla

Under torsdagsförmiddagen larmades Polisen till Torshälla. Det med anledning av en misshandel. En man skulle ha misshandlat en annan man med ett tillhygge.

Polis åkte ut till platsen i Torshälla och fick också kontakt med den misstänkte och den drabbade.

– Den misstänkte, en man i 25-årsåldern, greps misstänkt för grov misshandel, berättar Polisens presstalesperson, Dennis Johansson Strömberg.

Den drabbade mannen, som är i 30-årsåldern, var vaken och talbar. Det finns dock inga uppgifter om huruvida mannen behövde sjukvård.

Misstänkt för grov misshandel

– Den misstänkte mannen anhölls under torsdagseftermiddagen, och ärendet leds därmed av åklagare. Mannen är i nuläget misstänkt för grov misshandel. Utredningen går nu vidare, säger Dennis Johansson Strömberg.

– Utöver detta har vi under det senaste dygnet hanterat ärenden som viltolyckor, trafikbrott, fylleri, psykisk ohälsa samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten, berättar Polisens presstalesperson, Angelica Israelsson Silfver.

Angelica Israelsson Silfver och Dennis Johansson Strömberg – presstalespersoner vid Polisen.

You May Also Like