Kan Vänsterpartiet ingå i samma regering som Annie Lööf som gång på gång spottar i Nooshi Dadgostars utsträckta hand?

Både Ida Gabrielsson, vice ordförande för Vänsterpartiet, och Nooshi Dadgostar, talar för att vid en röd-grön vänsterseger i valet bör det vara självklart att Vänsterpartiet ingår i en röd-grön regering.

Man … Läs mer “Kan Vänsterpartiet ingå i samma regering som Annie Lööf som gång på gång spottar i Nooshi Dadgostars utsträckta hand?”

Läs mer

Kolla, pensionärer – ni är de riktiga vinnarna i den nya budgeten – om man inte har för stora pretentioner.

22 september skrev jag ett inlägg om statsbudgeten och de nya pensionerna här i eFOLKET under rubriken “När man är en glad fattigpensionär är det fel på systemet”.

Idag vräker Aftonbladet … Läs mer “Kolla, pensionärer – ni är de riktiga vinnarna i den nya budgeten – om man inte har för stora pretentioner.”

Läs mer

“Pengar luktar inte”, sägs det. Jag vill påstå att pengar kan lukta väldigt illa

En ny rapport från Naturskyddsföreningen visar hur svenska pensionsfonder satsat pensionsspararnas pengar i stora internationella fossilföretag. Både Första, Andra, Tredje och Fjärde pensionsfonderna har köpt in sig för 16,4 miljarder kronor … Läs mer ““Pengar luktar inte”, sägs det. Jag vill påstå att pengar kan lukta väldigt illa”

Läs mer

“Inga kanoner – Högre pensioner”. “Gammal tant behöver större slant”

Tantpatrullen i Stockholm är ett gäng glada och förbannade tanter som samlas varje torsdag på Mynttorget vid Riksdagshuset för att demonstrera mot det orättfärdiga pensionssystemet.

Tantpatrullen bildades 2014. Som kännetecken har … Läs mer ““Inga kanoner – Högre pensioner”. “Gammal tant behöver större slant””

Läs mer