Polisen i Eskilstuna har jobbat med olika ärenden under kvällen och natten mot idag lördag…

Grov misshandel i Nyfors i Eskilstuna

Strax före klockan två natten mot idag lördag larmades Polisen till en adress i stadsdelen Nyfors i Eskilstuna. Det med anledning av en grov misshandel utomhus.

Enligt larmet skulle en man i 20-årsåldern ha blivit misshandlad med någon form av tillhygge. Gärningspersonen ska efter misshandeln ha lämnat platsen i en bil.

– Den drabbade mannen fick åka med ambulans till Mälarsjukhuset för kontroll. Vi har ingen närmare information om skadeläget för honom, säger Polisens presstalesperson, Priya G Eklund.

Finns flera vittnen

Händelsen utreds som grov misshandel. Det finns också flera vittnen till nattens händelse, och Polisen kommer nu att fortsätta utreda händelsen genom att bland annat prata med vittnena.

Skadegörelse mot bilar i Skogsängen

Strax före klockan halvtre natten mot lördag larmades Polisen till en adress i stadsdelen Skogsängen i Eskilstuna. Det med anledning av att ett antal bilar på adressen fått sina rutor krossade.

En anmälan om skadegörelse kommer att skrivas nu under helgen.

Singelolycka på E20

En personbil körde under natten mot idag lördag in i mitträcket på motorvägen E20 mellan trafikplatserna Kjula och Svista i Eskilstuna.

Ingen person ska ha skadats i samband med olyckan. Olyckan hade inte heller någon större påverkan på trafiken.

– Utöver detta har vi under kvällen och natten mot idag lördag haft ärenden om psykisk ohälsa, trafikbrott, fylleri samt diverse kontroller på eget initiativ eller efter larm från allmänheten, berättar Polisens presstalesperson, Priya G Eklund.

Priya G Eklund, Polisen

You May Also Like