Polisen i Eskilstuna har som vanligt jobbat med flera olika ärenden under det senaste dygnet…

Storbråk i Skiftinge i Eskilstuna – Man gripen efter grov misshandel

Strax före klockan sju på onsdagskvällen larmades Polisen till stadsdelen Skiftinge i Eskilstuna. Det efter att man fått in samtal om misshandel på en adress i området.

Polisen ryckte ut med flera patruller till platsen där flera personer hade hamnat i någon form av dispyt som sedan urartat. Uppgifter gör gällande att en person på platsen hade blivit misshandlad av en annan med ett tillhygge.

Järnrör beslagtaget

Polisen höll under onsdagskvällen förhör med flera personer, och ett järnrör ska också ha tagits i beslag i anslutning till platsen. Huruvida järnröret ska ha använts som tillhygge är oklart. Skadeläget för den misshandlade är också oklart.

En man i 40-årsåldern greps under kvällen, och Polisen har nu inlett en förundersökning gällande grov misshandel i samband med händelsen i går kväll.

Olaga hot i centrala Eskilstuna

Under onsdagsförmiddagen larmades Polisen genom ett bevakningsföretag till Fristadstorget i centrala Eskilstuna. Det med anledning av ett larm från en butik.

Flera patruller åkte till platsen för att kontrollera vad som hade inträffat. Ingen person var skadad, men en man misstänks nu för olaga hot.

Rattfull mopedist stoppad på E20 i Eskilstuna

En polispatrull gjorde under natten mot idag torsdag en fordons- och förarkontroll på E20 i Eskilstuna rörande en moped och dess förare.

Bar dessutom kniv

Under kontrollen uppstod misstanke om rattfylleri varpå mannen, som är i 40-årsåldern, togs med för provtagning. Det visade sig också att den misstänkte moppeföraren bar kniv samt inte hade behörighet att framföra fordonet.

Skottlossningen i Alberga utanför Eskilstuna

De tre personer som igår onsdag anhölls misstänkta för mordförsök och grovt vapenbrott i Alberga utanför Eskilstuna på tisdagen, har nu försatts på fri fot. Ingen av de fyra personerna är längre misstänkt för något brott. De två vapen som Polisen beslagtog i samband med händelsen i tisdags har nu visat sig vara så kallade softairguns, det vill säga inga riktiga vapen.

Det var i tisdags förmiddag som Polisen larmedes till Alberga utanför Eskilstuna. Det efter att privatpersoner hört smällar i området. Någon form av osämja mellan flera personer ska ändå ligga bakom händelsen som slutligen ledde till att man använde sig av softairguns. Huruvida detta kan leda till något åtal är enligt åklagare Maria Nilsson oklart i nuläget…

You May Also Like