Skolinspektionen drar in tillståndet för Västerås Citygymnasium AB

Skolinspektionen drar in tillståndet för privatskolan Västerås Citygymnasium AB. Skolan har möjlighet att överklaga Skolinspektionens beslut. Visar det sig att Skolinspektionens beslut står fast, innebär det att 158 elever står utan skola … Läs mer “Skolinspektionen drar in tillståndet för Västerås Citygymnasium AB”

Read more

Färre elever tog examen på de kommunala gymnasieskolorna i Eskilstuna jämfört med i fjor

​Examensgraden inom den kommunala gymnasieskolan i Eskilstuna har minskat jämfört med förra året. Trygghets- och säkerhetsarbetet är fortsatt ett prioriterat område och arbete pågår för att få en ekonomi i balans. Det … Läs mer “Färre elever tog examen på de kommunala gymnasieskolorna i Eskilstuna jämfört med i fjor”

Read more

Samma program i topp även i år när eleverna söker till gymnasiet i Eskilstuna

Antagningen till gymnasievalet är nu klar. Samhällsvetenskapsprogrammet och fordon- och transportprogrammet lockar även i år flest sökande till Eskilstunas kommunala gymnasieskola.

Fördelningen av sökande mellan högskoleförberedande- och yrkesförberedande program ligger kvar på … Läs mer “Samma program i topp även i år när eleverna söker till gymnasiet i Eskilstuna”

Read more

Rinmangymnasiet + Eskilstuna Fabriksförening = Arbete

Rinmangymnasiet och Eskilstuna Fabriksförening startar ett långsiktigt samarbete – Science College. Det för att säkerställa att eleverna får utbildningar som är anpassade för vad branschen och arbetsmarknaden kräver.

– Det här är … Läs mer “Rinmangymnasiet + Eskilstuna Fabriksförening = Arbete”

Read more