Eskilstuna: Ballonger och konfetti när RobotLAB invigdes på Rinman Science College

Elever, personal och styrelsen för RSC (Rinman Science College) var med när Muhammed Tahsin (M), styrelseordförande i RSC och ordförande i Gymnasienämnden i Eskilstuna, nu i dagarna klippte bandet. Den nya roboten, … Läs mer “Eskilstuna: Ballonger och konfetti när RobotLAB invigdes på Rinman Science College”

Read more

Rinman Science College-dag anordnas på Rinmangymnasiet i Eskilstuna

Nu på fredag (22/9) arrangerar Rinman Science College en aktivitetsdag för elever på naturvetenskapliga-, industritekniska och teknikprogrammet på Rinmangymnasiet i Eskilstuna.

Rinman Science College är ett samarbete mellan Eskilstuna Kommun, Rinmangymnasiet och … Läs mer “Rinman Science College-dag anordnas på Rinmangymnasiet i Eskilstuna”

Read more

Beviljat EU-bidrag möjliggör fortsatt projekt för utsatta ungdomar i Eskilstuna

Projektet EGOS, som drivs på Rinmangymnasiet i Eskilstuna, och stöttar “vanliga ungdomar med ovanliga erfarenheter”, har beviljats 13 miljoner kronor från Europeiska Socialfonden. Det för att kunna fortsätta arbetet i ytterligare tre … Läs mer “Beviljat EU-bidrag möjliggör fortsatt projekt för utsatta ungdomar i Eskilstuna”

Read more

Elever från Gymnasiesärskolan i Eskilstuna “dansar runt i världen”

I samarbete med Kulturskolan har elever från Gymnasiesärskolans Individuella Program tagit fram en film där de visar danser från 11 länder. Tillsammans är de modiga och växer som individer.

Elever på Gymnasiesärskolans … Läs mer “Elever från Gymnasiesärskolan i Eskilstuna “dansar runt i världen””

Read more

Rinmangymnasiet i Eskilstuna anordnade aktivitetsdag för eleverna

Nu i dagarna bjöds Rinmangymnasiets elever på naturvetenskapliga-, industritekniska och teknikprogrammet på en aktivitetsdag på skolan i Eskilstuna. Dagen arrangerades av Rinman Science College (RSC).

RSC är ett samarbete mellan Eskilstuna Kommun, … Läs mer “Rinmangymnasiet i Eskilstuna anordnade aktivitetsdag för eleverna”

Read more

Rinmangymnasiet + Eskilstuna Fabriksförening = Arbete

Rinmangymnasiet och Eskilstuna Fabriksförening startar ett långsiktigt samarbete – Science College. Det för att säkerställa att eleverna får utbildningar som är anpassade för vad branschen och arbetsmarknaden kräver.

– Det här är … Läs mer “Rinmangymnasiet + Eskilstuna Fabriksförening = Arbete”

Read more