Rinman Science College-dag anordnas på Rinmangymnasiet i Eskilstuna

Nu på fredag (22/9) arrangerar Rinman Science College en aktivitetsdag för elever på naturvetenskapliga-, industritekniska och teknikprogrammet på Rinmangymnasiet i Eskilstuna.

Rinman Science College är ett samarbete mellan Eskilstuna Kommun, Rinmangymnasiet och … Läs mer “Rinman Science College-dag anordnas på Rinmangymnasiet i Eskilstuna”

Read more

Stort intresse för att studera på deltid och bli polis i Eskilstuna

I Polisregion Öst har 159 personer anmält sitt intresse till deltidspolisutbildningen (DPU) för placering i lokalpolisområde Eskilstuna eller Katrineholm.

Efter sista anmälningsdagen den 25 april hade Polisregion Öst fått in 159 ansökningar … Läs mer “Stort intresse för att studera på deltid och bli polis i Eskilstuna”

Read more

Rinmangymnasiet i Eskilstuna anordnade aktivitetsdag för eleverna

Nu i dagarna bjöds Rinmangymnasiets elever på naturvetenskapliga-, industritekniska och teknikprogrammet på en aktivitetsdag på skolan i Eskilstuna. Dagen arrangerades av Rinman Science College (RSC).

RSC är ett samarbete mellan Eskilstuna Kommun, … Läs mer “Rinmangymnasiet i Eskilstuna anordnade aktivitetsdag för eleverna”

Read more

Rinmangymnasiet + Eskilstuna Fabriksförening = Arbete

Rinmangymnasiet och Eskilstuna Fabriksförening startar ett långsiktigt samarbete – Science College. Det för att säkerställa att eleverna får utbildningar som är anpassade för vad branschen och arbetsmarknaden kräver.

– Det här är … Läs mer “Rinmangymnasiet + Eskilstuna Fabriksförening = Arbete”

Read more